De ce a plecat Viviana Sposub de la Pro TV. Șefii s-au enervat când au auzit ce pretenții are. EXCLUSIV

Nicu Stan, Ioana Nechifor 29.05.2021, 18:12

De ce a plecat Viviana Sposub de la Pro TV. Șefii s-au enervat când au auzit ce pretenții are. Detaliile despre colaborarea eșuată a iubitei lui George Burcea și televiziunea care părea să o fi adoptat-o, în articolul de mai jos.

De ce Viviana Sposub a întrerupt colaborarea cu PRO TV. Cine este de vină

S-a aflat de ce a plecat Viviana Sposub de la Pro TV. Șefii s-au enervat când au auzit ce pretenții are. După ce emisiunea Ferma s-a terminat, Viviana Sposub a putut fi văzută ca și co-prezentatoare la emisiunea Vorbește Lumea, emsiune moderată de Cove și Lora, după ce Adela Popescu, însărcinată, s-a retras, în luna ianuarie a acestui an.

Telespectatorii s-au putut bucura pentru scurt timp de farmecele iubitei lui George Burcea la Vorbește Lumea, întrucât a dispărut din emisiune rapid.

Viviana Sposub formeaza un cuplu cu George Burcea
Viviana Sposub formeaza un cuplu cu George Burcea

Viviana Sposub ar fi vrut mai mulți bani

Crezând că PRO TV-ul nu o va refuza, având nevoie mare de decolteul adânc pe care îl afișa în emisiunea Vorbește Lumea, iubita lui George Burcea a plusat la partea financiară mai mult decât ar fi meritat.

În plus, pe lângă salariul mare pe care l-a cerut, Viviana Sposub ar fi vrut și mult timp liber pe care să îl petreacă cu George Burcea, cei doi aflându-se la început de relație, imediat după ce emisiunea Ferma se terminase.

Șefii PRO TV, nemulțumiți de pretențiile Vivianei Sposub

Conform informațiilor noastre, prima discuție cu un șef mai ”îngăduitor” din Pache Protopopescu ar fi decurs bine pentru Viviana. L-a convins, iar bărbatul i-a promis că lucrurile se vor rezolva pozitiv în ceea ce o privește. Numai că bunăvoința s-a oprit aici pentru botoșăneancă.

Ceilalți șefi, mai mari în grad, nici nu au vrut să audă. Astfel, oamenii cu drept de decizie din PRO TV, copleșiți de pretențiile iubitei lui George Burcea, au hotărât să se despartă pe cale amiabilă, arătându-i Vivianei Sposub ușa.Astfel, starea vremii pe care trebuia să o prezinte Viviana Sposub la emisiunea Vorbește Lumea a ajuns să fie prezentată de Francesca.

PRO TV a găsit altă prezentatoare

“De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, spunea Cove după ce Viviana Sposub a dispărut.

Dacă e după cum spune George Burcea, Viviana Sposub nu ar suferit prea tare în urma dispariției de la PRO TV, întrucât aceasta este o fire călită, o fire puternică.

Viviana Sposub, o luptătoare

”Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în Fermă, cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade.

Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea. Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent dacă face un lucru bun sau mai puțin bun!”, spunea George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe