De ce a plecat Lora de la “Vorbeşte lumea”, de fapt. Abia acum s-a aflat

Nicu Stan 14.06.2021, 10:07
De ce a plecat Lora de la “Vorbeşte lumea”, de fapt. Abia acum s-a aflat

De ce a plecat Lora de la “Vorbeşte lumea”, de fapt. Abia acum s-a aflat. Chiar cântăreața a făcut anunțul. Ce a spus aceasta, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat adevăratul motiv al plecării Lorei de la emisiunea Vorbește Lumea. ”Nu e floare la ureche să…”

S-a aflat de ce a plecat Lora de la “Vorbeşte lumea”, de fapt. Cântăreața a vorbit despre plecare în emisiunea din 11 iunie, unde a spus tot adevărul despre despărțirea ei de Cove și PRO TV.

Lora se retrage de la Vorbește Lumea, emisiune difuzată de televiziunea Pro TV. După ce Adela Popescu a rămas gravidă și a hotărât să ia o pauză de la cariera profesională, Lora a înlocuuit-o pe aceasta lângă Cove. Cu toate astea, la câteva luni, cântăreața și-a luat rămas-bun de la colegii ei și de la fanii emisiunii Vorbește Lumea. Cîntăreața Lora a format o echipă excepțională împreună cu Cove, în ultimele 5 luni.

Lora s-a retras de la Vorbeste Lumea
Lora s-a retras de la Vorbeste Lumea

Lora a făcut anunțul în direct

Lora a spus, în direct la TV, că se desparte de emisiunea Vorbește Lumea pentru a se dedica mai mult proiectelor personale pe care le are. Lora și-a luar rămas-bun atât de la fanii emisiunii, dar și de la colegii ei de echipă cu care s-a văzut în ultimele 5 luni, aproape în fiecare zi.

Lora a dezvăluit că s-a atașat de acest proiect și că îi este greu să se rupă          de experiența minunată pe care a trăit-o în ultima perioadă. Cum programul Lorei a devenit tot mai încărcat aceasta a fost nevoită să se retragă de la Vorbește Lumea.

Cum și-a luat Lora adio de la emisiune și fanii

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Lora are un program foarte încărcat

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty.

În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora, la sfârșitul ediției de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe