Gata, Lora se căsătoreşte. Când va avea loc evenimentul aşteptat de toţi fanii cântăreţei

Nicu Stan 05.06.2021, 16:37

Gata, Lora se căsătoreşte. Când va avea loc evenimentul aşteptat de toţi fanii cântăreţei, vedeti în articolul de mai jos.

Lora face nuntă. Vedeta vrea și copil. Când ar urma să se întâmple asta

Gata, Lora s-a hotărât și a anunțat că se căsătoreşte. Când va avea loc evenimentul aşteptat de toţi fanii cântăreţei. După aproximativ cinci ani de când se iubesc, Lora și Ionuț Ghenu sunt foarte aproape de a face pasul cel mare, respectiv să își legalizeze iubirea în fața notarului, dar și a lui Dumnezeu.

Cei doi se cred suflete-pereche și vor să devină și părinți, iar marele vis care le va uni viețile pentru totdeauna este pe cale să devină realitate. Artista a făcut declarații despre ceremonie, dar și despre viața de familia alături de Ionuț Ghenu.

Este iubire mare intre Lora si Ionut Ghenu
Este iubire mare intre Lora si Ionut Ghenu

Lora se iubește cu Ionuț Ghenu de mai mulți ani

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, însă cei doi nu s-au grăbit să devină un cuplu oficial până acum.

Cei doi se comportă deja ca și o familie, după cum a declarat de multe ori Lora, iar actul oficial nu ar urma să schimbe nimic din dragostea lor.

Lora, neinteresată de certificatul de căsătorie

Lora consideră că certificatul de căsătorie nu va demonstra cât de mult se iubesc, așa cum o fac și fără el.

”Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi. Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac”, a spus Lora pentru okmagazine.ro.

Lora, 38 de ani, nu se grăbește să aibă copii

De asemenea, Lora, de 38 de ani, a vorbit și despre copii, dezvăluind că își dorește să fie mamă cât mai curând, însă nici cu acest lucru nu se grăbește.

”Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi”, a mai adăugat cântăreața Lora.