De ce a plecat Emily Burghelea din România. La ce a fost supusă fosta angajată a Antena 1

Rădulescu Valentin 23.06.2020, 15:50

Fosta angajată de la Antena 1 a plecat recent din România după ce a provocat un moment tensionat între ea și echipa emisiunii Acces Direct. Totul a pornit după ce Emily Burghelea a mărturisit că Vulpița este agresată de către Viorel, soțul ei, iar cei de la Antena 1 țin ascuns acest lucru.

Motivul pentru care Emily Burghelea a plecat din România

Fosta asistentă de la Antena 1 a plecat de curând din România. Aceasta este acum într-o vacanță în Grecia alături de iubitul ei, lucru ce arată că vor rămâne acolo pentru o perioadă. Recent, Emily Burghelea a postat și o imagine pe contul său de Instagram în care poartă un tricou cu mesajul ”Truth is expensive”, adică ”Adevărul este scump”. Totodată, alături de imagine, Emily postat și un mesaj cu privire la situația tensionată petrecută între ea și oficialii postului tv. Se pare că plecarea fostei asistente a avut loc după ce a creat o situație delicată, mărturisind faptul că Vulpița este agresată de soțul ei, iar echipa Acces Direct țin ascunse aceste lucruri.

„Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul … eu o să plătesc. Ne vedem în instanță.”, este mesajul publicat de fosta asistentă de la Acces Direct pe pagina ei personală de Instagram.

De ce a plecat Emily Burghelea din România. La ce a fost supusă fosta angajată a Antena 1
De ce a plecat Emily Burghelea din România. La ce a fost supusă fosta angajată a Antena 1

La ce a fost supusă Emily Burghelea?

Așadar, plecarea asistentei în Grecia a venit în urma întâmplărilor avute cu echipa Acces Direct. Asistenta TV a mărturisit recent că ar fi primit amenințări cu moartea, iar de astfel i-au tăiat cablul de la televizor atunci când în platoul emisiunii se vorbea despre ea. Toate aceste presiuni ar fi făcut-o pe Emily să recurgă la plecarea sa din România pentru o vreme.

De astfel, nici salariul ei nu era cine știe ce. Deși mulți credeau că primește o grămadă de bani, Emily Burghelea avea de fapt un salariu de 3.000 de lei. În cele mai multe cazuri, invitații care veneau pentru o ediție în emisiunea Acces Direct plecau acasă cu sume mult mai mari față de asistenta tv. Un coleg al fetei a dezvăluit că nu era asistentă TV doar pentru salariul primit, mai ales că părinții o susțin financiar.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe