De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu. Anunțul făcut în miez de noapte

Diana Radu / 11.06.2020, 09:09
De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu. Anunțul făcut în miez de noapte

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare aseară în jurul orei 22:00 în propria locuință. Trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit în cadă într-o stare avansată de putrefacție. Momentan nu există informații certe că ar fi vorba despre o moarte naturală sau despre o sinucidere.

De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu potrivit Marei Bănică

INML analizează trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Între timp, Mara Bănică, invitată în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de aseară, a lansat o posibilă ipostază privind modul în care ar fi murit artistul.

Mara Bănică, susține că actorul ar fi suferit de o boală la inimă de care știau numai apropiații. Așadar, din punctul său de vedere, decesul lui Costin Mărculescu ar fi survenit în urma unui infarct miocardic. Jurnalista a mai dezvăluit că artistul ar fi chemat frecvent ambulanța din cauza problemeleor pe care le avea cu inima.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică la XNS.

costin marculescu, deces, mara banica
De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu potrivit Marei Bănică

Potrivit unor altor surse, Costin Mărculescu s-ar fi luptat cu depresia de mai bine de un an. Artistul ar fi fost dărâmat de faptul că nu mai era chemat la emisiuni TV. Mai mult, acesta nu ar mai fi reușit nici măcar să obțină un rol într-o piesă de teatru, fapt ce i-a adâncit și mai tare depresia. În plus, ar fi avut și probleme financiare, drept pentru care trăia pe datorii din banii împrumutați de la prieteni.

„L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze (…) Noi simțeam că el este depresiv (…) Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat surse din apropierea acestuia pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI