Ștefan Bănică, mesaj emoționant după moartea actriței Tamara Buciuceanu: “Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine”

Redacția IMPACT 16.10.2019, 10:39
Ștefan Bănică, mesaj emoționant după moartea actriței Tamara Buciuceanu: “Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine”

Ștefan Bănică jr. a transmis aseară pe pagina sa personală de Facebook un mesaj emoționant în urma morții actriței Tamar Bucuciuceanu, cea despre care artistul a spus că îi mulțumește pentru toată lucrurile pe care le-a învățat de la ea.

„A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, să le descrețească frunțile, să le cultive. Asta înseamnă până la urmă un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!” este mesajul transmis de artist pe pagina sa.

 

„Doamna comediei româneşti”

După aproape două săptămâni petrecute în Spitalul Elias din Capitală, actrița  Tamara Buciuceanu s-a stins din viață. Medicii au luptat să-i salveze viața, însă starea acesteia s-a agravat în ultimele ore. Anunțul a fost făcut de Mediafax și a venit la scurt timp după ce medicii au făcut declarații despre starea acesteia de sănătate.

Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate actrițe din România
Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate actrițe din România

În vârstă de 90 de ani, Tamara Buciuceanu a fost una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din România. Artista avut o vastă cartieră atât în industria cinematografică, cât și pe scena teatrului românesc.

Supranumită „Doamna comediei româneşti”, aceasta are peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi”, în regia lui Horea Popescu, Chiriţa din „Chiriţa în provincie”, în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos.

În semn de recunoștință pentru munca depusă și performanțele în industria de teatru și cinematografie, îndrăgita actriță a fost recompensată, în 2011, cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Urmăriți Impact.ro și pe