De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR. Vestea tocmai a fost confirmată. Detalii nebănuite din culisele partidului

Stan Filon 10.02.2021, 19:56
De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR. Vestea tocmai a fost confirmată. Detalii nebănuite din culisele partidului

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR! Decizia a fost luată în urmă cu scurt timp, la propunerea lui Claudiu Tîrziu și a lui Sorin Lavric! Cei doi nu au fost deloc de acord cu pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Unul dintre episoadele invocate a fost unul dintre live-urile făcute pe Facebook de Diana Șoșoacă, chiar de la un chef cu lăutari!

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR

Așadar, scandalul a izbucnit în AUR, iar zvonurile din ultima perioadă s-au dovedit a fi adevărate. Dan Tănasă a fost cel care a confirmat pentru Antena 3 excluderea Dianei Șoșoacă din partidul AUR.

”Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR
Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

”Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook”

S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă miercuri după-amiază, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Întrebat despre reacţia Dianei Şoşoacă la această decizie a AUR, Tanasă a răspuns: ”Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...