Exclusiv: Cu ce se ocupă și cum arată Roxana Golban, la 9 ani de când a fost exclusă din PSD. Viața i s-a schimbat total

Exclusiv: Cu ce se ocupă și cum arată Roxana Golban, la 9 ani de când a fost exclusă din PSD

În urmă cu nouă ani, Roxana Golban era o tănără cu aspirații de politician, care tocmai se înscrisese în Partidul Social Democrat, filiala Timiș, ea fiind cea mai tânără membră a partidului condus pe atunci de Victor Ponta. Ce face acum Roxana Golban după ce a fost exclusă din PSD?

Cum arată Roxana Golban, la 9 ani de când a fost exclusă din PSD

Studentă în anul II de facultate, tânăra avea aspirații de viitor politician cu ștaif și visa să lucreze cu nume mari din PSD. Experiența ei în politică nu a durat, însă, foarte mult. Totul a luat sfârșit în momentul în care la iveală a ieșit pictorialul din Playboy, care o înfățișa pe Roxana fără haine și inhibiții, întruchipând o tânără balerină, sport pe care, de altfel, aceasta l-a practicat în copilărie.

roxana golban, fosta membra psd, schimbare totala, femeie de casa

Cum arată Roxana Golban, la 9 ani de când a fost exclusă din PSD

Povestea pictorialului Roxanei a ajuns și la urechile lui Victor Ponta, care nu a fost deloc mulțumit că fata a ajuns membră PSD: ”Nu citesc Playboy și habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialiști, așa, și nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroși la PDL, unde, cu siguranță, va fi mult mai apreciată”, declara Victor Ponta la acea vreme.

S-a transformat într-o femeie de casă!

Tânăra PSD-istă, considerată o adevărată bombă sexy la acea vreme, mărturisea că nu se lasă intimidată de declarațiile lui Ponta și că intenționează să își continue cariera politică. Socoteala de acasă nu se potrivește, însă, cu cea din târg, iar la puțin timp după acest schimb de declarații, tânăra a fost exclusă din PSD și, desi a încercat să se înscrie în alte partide politice, ea a fost respinsă la acea vreme.

roxana golban, fosta membra psd, schimbare totala, femeie de casa

Cum arată Roxana Golban, la 9 ani de când a fost exclusă din PSD

Acum, la nouă ani distanță. Roxana este căsătorită, are un copil și arată total diferit. Fosta PSD-istă a renunțat la hainele care îi scoteau formele în evidență și a abordat un look simplu, discret, total diferit de felul în care arăta atunci când a devenit vedetă în presă. Acum în vârstă de 29 de ani, tânăra se ocupă de partea de promovare a unei firme de construcții din Timișoara, care se ocupă cu construirea unor cartiere rezidențiale de lux.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI