De ce a avut Ștefania lui Speak probleme cu Poliția. A trebuit să plătească și o sumă de bani

Stan Filon 22.09.2021, 18:39
De ce a avut Ștefania lui Speak probleme cu Poliția. A trebuit să plătească și o sumă de bani

Ștefania, iubita lui Speak, a avut recent probleme cu Poliția! Bruneta a avut o reacție cel puțin ciudată, atunci când a văzut ce a făcut și că a fost chiar sancționată. Cum a reacționat Ștefania, după ce ”a comis-o”, vedeți în rândurile de mai jos!

De ce a avut Ștefania lui Speak probleme cu Poliția

Cristina Ștefania a fost un șofer model. Spunem că a fost, deoarece acum a intrat în rândul șoferilor amendați de Poliția Rutieră. Bruneta a parcat neregulamentar și a fost imediat sancționată. Culmea este faptul că bruneta nu s-a supărat deloc, ci chiar pare că s-a bucurat de ”performanța” sa.

Iubita lui Speak a povestit totul fanilor săi de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj destul de scurt. ”Există o primă dată pentru orice și trebuie să imortalizez acest moment în istoria mea. Am luat prima amendă! Nu e moment de fericire, nu înțeleg de ce sunt așa excited, doar pentru faptul că am luat amendă și e prima dată când am luat-o”, a spus Cristina Ștefania, pe contul ei de Instagram.

De ce a avut Stefania lui Speak probleme cu Politia
De ce a avut Stefania lui Speak probleme cu Politia

Iubire mare între Ștefania și Speak

Cristina Ștefania și Speak sunt împreună de ceva timp și au devenit foarte populari după ce au participat la emisiunea fenomen Asia Express. Chiar dacă nu au câștigat marele premiu, ci au ieșit pe locul 2, popularitatea lor a explodat pur și simplu. Ei bine chiar dacă acum le merge mult mai bine, cei doi se înțeleg în continuare de minune.

”Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, spunea Speak, pentru Viva.