De-a v-ați ascunselea la Senat: membrii unei comisii s-au încuiat de frică să nu intre peste ei Diana Șoșoacă

Stan Filon 15.04.2021, 13:48
De-a v-ați ascunselea la Senat: membrii unei comisii s-au încuiat de frică să nu intre peste ei Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a devenit spaima Parlamentului României! Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat pur și simplu cu cheia în sala de ședințe, miercuri, de teama Dianei Șoșoacă! Aceștia s-au temut ca senatoarea să nu mai intre din nou cu forța și să fie nevoiți să suspende ședința!

Membrii unei comisii din Senat s-au încuiat în sala de ședințe, pentru a nu se trezi din nou cu Diana Șoșoacă la ușă

Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au reunit, miercuri, pentru a dezbate pe tema desființării Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Aceștia au discutat însă și despre incidentele provocate de senatoarea Diana Șoșoacă, care a vrut să intre în sală fără a purta o mască normală de protecție, ci una de plastic.

S-a iscat un scandal de zile mari, iar Diana Șoșoacă a reclamat faptul că a fost îmbrâncită, după ce a pus piciorul în prag, la propriu, pentru a nu i se închide ușa în nas. Senatoarea a sunat la 112, unde a solicitat ajutorul polițiștilor cărora s-a plâns că a fost bruscată și s-a ales și cu vânătăi. Senatoarea nu a fost lăsată să intre în sală deoarece purta o mască de protecție de plastic.

Membrii unei comisii din Senat s-au incuiat in sala de sedinte, pentru a nu se trezi din nou cu Diana Sosoaca la usa
Membrii unei comisii din Senat s-au incuiat in sala de sedinte, pentru a nu se trezi din nou cu Diana Sosoaca la usa

Diana Șoșoacă a iscat un scandal monstru în Parlament

”Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul. Este un abuz. Așteptăm poliția. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii, iar cetățenii vor să mă lupt pentru drepturile lor”, a mai spus Diana Șoșoacă. Senatoarei i s-a oferit o altă mască, însă nu a vrut să o primească: ”Eu nu port porcăria aia de mască”.

Membrii comisiei din Senat au decis să solicite Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, precum și unei structuri din cadrul MApN să verifice dacă masca de plastic purtată de senatoarea Diana Șoșoacă este sau nu conformă cu normele sanitare de protecție împotriva Covid-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI