EXCLUSIV

Daniela Gyorfi, probleme financiare uriaşe. Cântăreaţa a recunoscut tot: „Pagubă totală”

Oana Pascaru 29.04.2021, 20:45

Solista Daniela Gyorfi s-a confruntat cu mari probleme financiare, în ultimul an, ca de altfel cam toate vedetele autohtone, care trăiesc doar din muzică. Iată însă că, încet-încet, lucrurile par să revină la viață, pe plan muzical: ”Din iunie-iulie lucrurile o să se așeze, atunci văd cu speranță, cu bucurie, viitorul. Deja ne-au sunat pentru evenimente și vreau să uit că am fost într-o pagubă totală și eu și alți artiști!”, ne-a spus Daniela, în interviul pentru impact.ro.

Bucurie mare în familia Danielei Gyorfi! După un an în care agenda de spectacole a fost goală, iată că Daniela deja se pregătește de primele concerte, care o vor scoate din faliment. Contactată de reporterii Impact.ro, Daniela Gyorfi ne-a mărturisit că așteaptă nerăbdare să revină pe scenă, în fața fanilor: “În pandemia asta, am pierdut foarte multe petreceri, foarte multe nunți, foarte mulți bani, dar importat este că văd partea plină a paharului pentru că, acum, încet- încet, din iunie-iulie, lucrurile o să se așeze și atunci văd cu speranță, cu bucurie viitorul. Deja ne-au sunat pentru evenimente și vreau să uit că am fost într-o pagubă totală și eu și alți artiști”.

Daniela Gyorfi n-a cântat timp de un an: ”În aprilie-mai, anul trecut, am intrat în depresie. Aveam momente când plângeam non-stop”

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere și iubitul ei, care îi este și impresar, George Tal, au trăit din economii. “Am ceva bani puși deoparte, încât să-i asigur fetiței mele, Maria, acum elevă în clasa a treia, tot ceea ce are nevoie. Doar că banii se duc, conturile se subțiază”, ne spunea Daniela, într-un alt interviu. Mai grav, obișnuită cu scena, Daniela Gyorfi a fost nevoită să stea mai mult în acasă: ”Mai am filmări, clipuri, dar nu și spectacole. Nu mor de foame, dar nici să mint că-mi merge bine nu pot. Asta fac de 30 de ani, cum să te apuci acum de altceva? La noi nu e ca-n alte țări. Avem prieteni prin Anglia, Spania, Germania, toți care nu și-au putut desfășura meseria au fost ajutați de stat”.

Daniela Gyorfi a suferit și o depresie: ”Astă-vară, am mai cântat pe la evenimente restrânse, dar, cam atât. Lumea s-a schimbat, acum oamenii sunt mai răi. S-a băgat frica în noi. Am stat în casă două luni, timp în care am făcut curat, am mutat mobila. În aprilie-mai, am intrat în depresie. Aveam momente când plângeam non-stop. Am avut un șoc să ies din casă doar cu hârtie. Mai mult, am avut probleme cu dantura, trebuia să merg la stomatolog. M-a oprit Poliția, dacă am adeverință”.

Daniela Gyorfi probleme financiare
Daniela Gyorfi

Dor de mămica ei dragă: ”O să merg la cimitir, să îi aprind o lumânare!”

Daniela Gyorfi suferă enorm după Anica, mama ei, care s-a stins din viață în 2013, la vârsta de 62 de ani, din cauza cancerului necruțător. “O să merg la cimitir, la mama, ca să îi aprind o lumânare. Indiferent de programul pe care l-am avut, eu mi-am făcut timp și pentru ea”, ni s-a mai confesat, pentru Impact.ro, Daniela Gyorfi.

Vedeta își alină dorul la cimitir, dar și în camera femeii, unde au mai rămas câteva lucruri. Iar de Paște, Daniela va fi, pentru câteva zile, și la mare: ”Mergem cu toții, să ne plimbă, să respirăm aer curat, am auzit că e timp frumos. Nu gătesc nimic, vom mânca acolo bunătăți”, ne-a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe