EXCLUSIV FOTO. Ce face acum Daniela Gyorfi când e invitată la Acces Direct. Atacul asupra Mirelei Vaida a speriat-o rău pe artistă

Stan Filon, Diana Timișoreanu 24.03.2021, 13:09

Daniela Gyorfi a rămas și ea traumatizată după ce s-a întâmplat în direct, la Antena 1, când o femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii ”Acces direct” și a aruncat cu o cărămidă după prezentatoarea Mirela Vaida, strigând ”să-mi dai banii, să-mi dai banii”! Putea fi oricând în locul ei, deoarece se afla la câțiva metri distanță!

Ce face acum Daniela Gyorfi când e invitată la Acces Direct

Daniela Gyorfi era invitată la emisiunea prezentată de Mirela Vaida și urma să intre în platoul emisiunii, când a auzit țipetele prezentatoarei și ale femeii respective. Nu prea a înțeles ce se întâmplă, însă a intrat după aceea și a văzut cărămida cu care s-a aruncat asupra Mirelei Vaida și a înțeles că situația a fost una foarte periculoasă.

”Problema este că Mirela a intrat, s-a închis ușa și eu așteptam ca să intru. Vorbeam ca fetele în spate și mi-a zis că ”hai că te prezint”, a intrat și eu așteptam. Vă spun sincer. Eu cânt de ceva timp, eu când am auzit că se țipă prima dată, am crezut inițial că este vreun scenariu, pentru că eu nu am văzut pe nimeni dezbrăcat. Am auzit că Mirela țipă, am auzit ”dați-mi banii, dați-mi banii”, Mirela a strigat că o omoară.

Ce face acum Daniela Gyorfi când e invitată la Acces Direct
Ce face acum Daniela Gyorfi când e invitată la Acces Direct

”Nu te pui cu puterea unui nebun”

Așa ceva nu am văzut niciodată, nu am crezut că se întâmplă și după aceea am văzut cărămida aia și m-am gândit, îți dai seama, Mirela are 3 copii, sunt mamă și eu de copil și m-am gândit în prima secundă că, Doamne, dacă îi dădea cu cărămida în cap, ferească Dumnezeu, pentru că nu te pui cu puterea unui nebun. Am și văzut-o pe doamna respectivă”, a mai spus artista, cu adevărat șocată de scenele la care a luat parte.

Daniela Gyorfi suflă și-n iaurt acum. A fost din nou invitată la ”Acces direct”, însă a fost surprinsă de paparazzy Impact.ro cum s-a pregătit înainte de a ieși din mașină. Aproape că pare fericită că este nevoită să poarte masca de protecție, deoarece îi acoperă fața, deci identitatea. Mai mult, cântăreața s-a acoperit definitiv cu gluga de la geacă, deși afară nu era foarte rece. A făcut toate acestea, probabil, pentru a nu fi recunoscută de vreun fan.