Daniela Crudu şi-a speriat admiratorii cu ultimele apariţii. Vedeta e mai slabă ca niciodată

Stan Filon 01.08.2022, 08:19

Daniela Crudu reprezintă un nume în show-bizz-ul românesc. Frumoasa brunetă i-a atras pe români ca un magnet, de când a apărut în spațiul public. Oamenii au îndrăgit-o rapid pentru felul în care arăta, dar și pentru glumele și replicile sale. În plus, are un râs inconfundabil. Ei bine, vedeta a ajuns însă să-și sperie fanii. Așa s-a întâmplat la ultimele fotografii postate pe rețelele sociale, când admiratorii săi au spus că de-abia o mai recunosc.

Daniela Crudu şi-a speriat admiratorii cu ultimele apariţii

Daniela Crudu și-a obișnuit fanii să arate mereu foarte bine, iar pentru asta face eforturi considerabile. Vedeta caută mereu cea mai bună variantă a sa, iar de multe ori a făcut-o prin clinicile de înfrumusețare estetică. S-a „îmbunătățit” constant, astfel încât fanii săi nu o mai recunosc.

Recent, vedeta a postat mai multe fotografii pe o rețea socială, iar reacțiile fanilor nu au s-au lăsat deloc așteptate. Mulți au lăudat-o pentru felul în care arată, însă alții aproape că s-au crucit. Vedeta este foarte slabă, aproape de anorexie, iar în plus de asta este foarte schimbată la față.

S-a „îmbunătățit”

„Daniela, mi se pare că ai slăbit exagerat de mult”, „Aoleu, cine e dânsa???”, „Nici nu te-am mai recunoscut….”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au postat în mediul virtual.

Daniela Crudu spune însă că este aceeași fată pe care am văzut-o cu toții la televizor în urmă cu ani și ani de zile. Recunoaște însă că a cerut ajutorul medicului atunci când nu a fost mulțumită de anumite părți ale trupului său. A vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le-a suportat.

„Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai contează și, de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele”, a spus Cruduța, acum ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...