Vedete înainte şi după operaţiile estetice. Cum arătau Daniela Crudu, Gina Pistol sau Anda Adam în urmă cu câţiva ani. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 29.07.2022, 16:39

Modificarea aspectului fizic pentru a se încadra în standardele de frumusețe ale vremii este deja o practică banală în rândul celebrităților, fie că vorbim despre cele din România sau cele de dincolo de granițele țării. Prin transformări uluitoare au trecut și multe vedete de la noi. Cine își mai amintește cum arătau Daniela Crudu, Gina Pistol sau Anda Adam în urmă cu câţiva ani, înainte de operațiile estetice? Am pregătit o galerie foto plină de surprize.

Vedetele și operațiile estetice

În ultimele două decenii, operațiile estetice au devenit proceduri aproape banale, mai ales pentru vedete. De la mărirea bustului, rinoplastie, până la liftinguri, mai mult sau mai puțin reușite, celebritățile din showbiz-ul românesc le-au bifat pe toate. Dacă Bianca Drăgușanu este, pentru mulți, primul nume ce răsare în minte când este deschis acest subiect, există și alte dive ale TV-ului care au ajuns sub bisturiul medicilor plasticieni.

Daniela Crudu pare două persoane diferite, dacă ne uităm la poze cu ea înainte și după operațiile estetice. Avea doar 17 ani când se supunea pentru întâia oară unei astfel de intervenții, când și-a făcut o augmentare mamară. A urmat o rinoplastie, o operație în zona bărbiei precum și un lifting la nivelul sprâncenelor și deja celebrele injecții în buze.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. „Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea”. Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, declara Daniela, într-un interviu mai vechi.

Vedete inainte si dupa operatiile estetice. Cum aratau Daniela Crudu, Gina Pistol sau Anda Adam in urma cu cativa ani. Foto
Daniela Crudu

Ce spun Daniela Crudu, Gina Pistol și Anda Adam despre transformările prin care au trecut

Gina Pistol a avut experiențe nefericite în urma intervențiilor pe care și le-a făcut. A ajuns pe masa de operație de patru ori pentru a obține rezultatele dorite la nivelul nasului, iar apoi s-a ales cu probleme respiratorii. A vrut să își mărească buzele, decizie ce i-a dat mari bătăi de cap și care a dat startul unei lupte complicate pentru eliminarea chisturilor formate. În 2016, vedeta a făcut blefaroplastie, operație despre care a și vorbit public:

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, a spus vedeta Antena 1.

Cu toate că a trecut printr-o transformare spectaculoasă de-a lungul anilor, dând naștere unui șir destul de lung de speculații cu privire la modificările pe care și le-ar fi făcut, Anda Adam a lămurit situația, dezvăluind că are doar două operații estetice: o rinoplastie și o operație la sâni.

„Am o operație la sâni și am o rinoplastie ca să-mi corectez o deviație de sept. Nu am absolut nimic făcut, față, pomeți, coaste, mâini, picioare lungit, nimic. Nu am operații eșuate, am două și cam atât”, a recunoscut Anda Adam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...