Ce făceau Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu de față cu copiii. Dezvăluiri revoltătoare. ”Aștept să se sesizeze autoritățile”

Iancu Andreea 16.02.2021, 08:46
Ce făceau Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu de față cu copiii. Dezvăluiri revoltătoare. ”Aștept să se sesizeze autoritățile”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și fosta sa soție nu este nici pe departe încheiat. Acum, Claudia Pătrășcanu aduce acuzații teribile nu doar lui Gabi Bădălău, ci și celei care îi este parteneră, Bianca Drăgușanu. Se pare că cei doi iubiți au avut un comportament total neadecvat față de copiii cântăreței, aceasta luând o decizie vehementă.

Claudia Pătrășcanu despre Bădălău: “Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv”. Bărbatul ar fi venit drogat să își ia copiii

Afaceristul și fosta sa soție se află în plin proces de divorț, marcat de numeroase scandaluri și încercări din partea lui Bădălău de a demonstra ce tată bun și responsabil este. Din păcate, acuzațiile recente lansate de Claudia Pătrășcanu arată exact contrariul. Bărbatul ar fi manifestat un comportament extrem de agitat și violent în prezența copiiilor săi la ultima vizită. Gabi Bădălău ar fi reacționat dur față de Claudia la finalul săptămânii trecute, când a mers să îi ia pe cei doi minori la el acasă. Mai mult, chiar dacă i-a luat în weekend la el pentru a petrece timpul împreună, afaceristul i-ar fi lăsat pe micuți să stea cu menajera. Cântăreața este acum disperată și cere ajutorul autorităților în rezolvarea situației.

Am tot așteptat și aștept in continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima data. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i am sugerat sa le pună copiilor centura de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru, afirmând ca nu e treaba mea, ca unul e Badalau! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasa pe tatăl care nu era de găsit, și-a început Claudia mesajul plin de îngrijorare.

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se adâncește în acuzații noi
Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se adâncește în acuzații noi

Ce făceau Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, de față cu cei mici

După ce că un weekend întreg nu s-a sinchisit de prezența copiilor săi, Bădălău ar fi reușit să îi sperie pe micuți cu comportamentul și atitudinea lui. Minorii i-au povestit mamei lor ce au fost obligați să facă, în timp ce Gabi Bădălău purta o conversație cu Bianca Drăgușanu.

Duminica, ora 18.30….. copiii s au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întamplat în acel weekend:
Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere Buc-Constanta, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări, a explicat solista îngrozită.

Claudia își încheie mesajul disperat cu un apel la autorități. Cântăreața povestește despre faptul că există probleme în cazul procesului din pricina influenței pe care Bădălău o are. De altfel, fosta soție a afaceristului mărturisește că a solicitat să i se facă bărbatului un test antidrog din firul de păr pentru a demonstra adevărul vis a vis de comportamentul său.

S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău, pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. Oameni ai statului ăsta român, vă implor ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor. Eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?! Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PĂR, în permanență este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă o se întâmple ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta? Se întâmplă atâtea în această țara și nimeni nu face nimic doar pentru că exista acest Bădălau? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai SUS, să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău!, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, în mesajul postat pe contul său de Facebook.