Daniel Zamfir, luat cu salvarea de la Senat. I s-a făcut rău

Andrei Simion 09.05.2023, 19:13
Daniel Zamfir, luat cu salvarea de la Senat. I s-a făcut rău

Veste de ultim moment! Senatorul Daniel Zamfir are probleme de sănătate, motiv pentru care a fost chemată o ambulanță la Senat. Potrivit surselor Impact, politicianului i s-a făcut rău.

În luna martie, senatorul PSD, Daniel Zamfir, a dezvăluit soluția pentru ca românii să își scadă ratele la credite la jumătate. Anunțul a fost făcut în mediul online.

„O veste bună pentru toți cei cu credite! Toți cei cărora le-a crescut rata la bancă cu peste 50%! Aveți cea mai rapidă soluție să vă reduceți rata, fără taxe notariale, fără onorarii la avocați.

Decizia de azi a executorilor judecătorești limpezește definitiv procedura prin care orice persoană fizică care a contractat un credit ipotecar și a cărei rată la bancă a crescut cu peste 50% față de momentul inițial al semnării contractului poate face, prin intermediul oricărui executor judecătoresc, o notificare de reechilibrare a contractului, iar banca e obligată să reducă rata sub 50%.

Executorii au acceptat un draft de notificare care se va găsi la fiecare birou din țară. Costul notificării este același în toată țara și este 150 lei. Notificarea de reechilibrare nu înseamnă că se solicită darea în plată a imobilului!

Pentru notificarea de reechilibrare e suficient să apelați la un executor judecătoresc care va notifica băncii solicitarea dvs. Pentru darea în plata efectivă puteți apela la un notar. Pentru acțiune în instanța apelați la un avocat”, a transmis Daniel Zamfir pe Facebook.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe