Daniel Pavel, despre plecarea Anei Porgras de la Survivor 2021. Abia acum a recunoscut ce s-a întâmplat: „Nu am crezut”

Iancu Andreea, Anca Lupescu 26.07.2021, 14:34
Daniel Pavel, despre plecarea Anei Porgras de la Survivor 2021. Abia acum a recunoscut ce s-a întâmplat: „Nu am crezut”

Prezentatorul de la Survivor România 2021, Daniel Pavel, a vorbit recent despre plecarea Anei Porgras din competiție. Deși concursul din Republica Dominicană s-a încheiat, câștigătorul desemnat fiind Zanni, gazda emisiunii de la Kanal D a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din cadrul competiției. După mai bine de jumătate de an petrecut departe de familie și casă, Daniel Pavel încearcă să reia tot ceea ce s-a întâmplat în Dominicană.

Daniel Pavel, despre plecarea Anei Porgras de la Survivor 2021

Prezentatorul Daniel Pavel a rezistat alături de concurenții de la Survivor România mai bine de șase luni departe de casă. Daniel Pavel pare că a avut o treabă ușoară de făcut, privind din fața micilor ecrane, însă în realitate experiența din Republica Dominicană l-a schimbat. Acesta recunoaște cum a reușit să treacă peste zilele din junglă, apreciând faptul că astfel a putut să descopere cât de fascinant este omul în esența sa.

Sunt în decompresie, îmi așez lucrurile din viață, nu am apucat încă să mă văd cu iubita mea, e la Viena. Cea mai mare bogăție sufletească este această călătorie interioară. Am stat cu ochii în tavan foarte mult, nu prea am citit, m-am documentat pentru jocuri, în rest am stat cu mine. Supraviețuim în toate interacțiunile noastre sociale, am descoperit că ființa umană e magnifică. Aș recomanda prezentatorilor să lucreze în outdoor. Să lucrezi vocea, să reușești să acoperi elementele naturii.

Prezentatorul a vorbit și despre cele două echipe, a Faimoșilor și a Războinicilor, ai căror membri au reprezentat o lecție de viață inclusiv pentru el. Daniel Pavel a recunoscut că poveștile tuturor l-au impresionat. 

Eu mă uitam la ei și aveam șansa să îi văd de aproape, sunt 41 de eroi moderni, toate numele, de la primii până la ultimul, toți au avut o poveste. De multe ori nu era spusă fizic și atunci trebuia să împăunez coloristic. Nu înseamnă că puneam eu ceva în plus, ei erau acolo. Modul în care se ridică, modul în care ajung la final… Era fabulos, a declarat Daniel Pavel, scrie wowbiz.ro.

Daniel Pavel, despre plecarea Anei Porgras de la Survivor 2021
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021

Despre experiența eliminărilor:”Am auzit numele și nu am crezut”

În timp ce fanii de acasă trăiau la intensitate maximă fiecare moment din emisiune, Daniel Pavel mărturisește că de multe ori s-a trezit o vocea tremurândă, uimit și el de numele celui pe care urma să îl anunțe că părăsește competiția. Prezentatorul Daniel Pavel, a vorbit inclusiv despre plecarea Anei Porgras de la Survivor 2021.

Emoția e foarte puternică. M-am atașat de toți și la momentul eliminării se vedea, când vocea mea din cască îmi spunea cine era eliminat cu câteva secunde înainte, eu nu știam. Cei de acasă trebuie să înțeleagă efortul logistic colosal. A fost o audiență colosală. Mi-a mai tremurat vocea la unii dintre ei și ceilalți observau, chiar Sebi mi-a spus. Dacă faci doi pași în spate, observi că domnul Dan a avut emoție tot timpul, și la Moro, și la Jador… Au fost plecările pe motive medicale… Comentariul sportiv, abordarea sportivă e ca un vârf al iceberg-ului, a mai povestit prezentatorul.

Unul dintre momentele în care a simțit greutatea deciziei pe umerii săi a fost cel în care Ana Porgras a părăsit competiția. Totuși, Daniel Pavel a fost nevoit să ia figura autoritară a prezentatorului și a reușit să dea vestea neașteptată în mod profesionist.

Au fost momente când am auzit numele și nu am crezut. Asta s-a întâmplat la Ana Porgras. În momentul în care am auzit că iese Ana și m-am uitat la ea, când m-am uitat la Albert, vocea a trebuit să fie foarte concentrată, pentru că pe umerii mei a fost această figură a autorității. Le spunem din nou celor de acasă că voturile au fost voturi și s-au reflectat în mișcările de trupe. Publicul a fost și el jucător acolo, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...