Daniel Pavel, cuvinte grele despre un concurent de la Survivor 2021, după terminarea emisiunii. „Era pisălog”

Andreea Grecu 17.07.2021, 23:37

Daniel Pavel critică dur un concurent de la Survivior 2021, după terminarea emisiunii. Spune despre acesta că “era pisălog”.

Deși Survivor România 2021 a fost o experiență inedită pentru Daniel Pavel, acesta a avut parte de conflicte alături de ceilalți concurenți.  Mai mult, pe durata concursului a reușit să-și creeze diverse opinii despre restul participanților. Unul dintre acesta pare că l-a deranjat cel mai mult.

Emoții puternice pentru Daniel Pavel la Survivor Romania

Daniel Pavel a mărturisit că a avut parte de multe momente pline de emoții la Survivor România. Cele mai multe emoții le avea în timpul eliminărilor pe care a fost nevoit să le anunțe, mărturisind chiar că îi tremura vocea de fiecare dată când anunța o nouă eliminare.

„Emoția e foarte puternică. M-am atașat de toți și la momentul eliminării se vedea, când vocea mea din cască îmi spunea cine era eliminat cu câteva secunde înainte, eu nu știam.

Cei de acasă trebuie să înțeleagă efortul logistic colosal. A fost o audiență colosală. Mi-a mai tremurat vocea la unii dintre ei și ceilalți observau, chiar Sebi mi-a spus. Dacă faci doi pași în spate, observi că domnul Dan a avut emoție tot timpul, și la Moro, și la Jador… Au fost plecările pe motive medicale… Comentariul sportiv, abordarea sportivă e ca un vârf al iceberg-ului”, a declarat  prezentatorul, pentru wowbiz.ro.

Daniel Pavel, despre un concurent Survivor “era pisălog”

Daniel Pavel, cuvinte grele despre un concurent: Era pisălog

 

După terminarea emisiunii, prezentatorul și-a spus părerea despre concurenți. Acum, a ales să fie sincer în ceea ce-l privește pe Sorin Pușcașu.

Daniel Pavel a declarat că nu înțelege de ce fostul Războinic a primit atâta hate din partea publicului. A admis că acesta are o fire dificilă, însă a ținut să precizeze că nu este un personaj negativ.

„Nu am înțeles volumul de hate pe Sorin. A fost văzut personaj negativ. Percepția mea era clară și doar de la joc și din Consiliu. Aflam câte ceva din ce fac ei. Moderatorul îi vede doar în anumite momente bine definite, pentru că apare la concurenți și nevoia de suport. O simplă chestie că te plângi poate fi o problemă pentru un alt concurent, de aceea aveam o expunere limitată.

Expunerea limitată m-a făcut să nu înțeleg hate-ul la adresa lui Sorin. Era pisălog, dar este zodia fecioară. Îi înțeleg și pe cei din camp, dar Albert e un băiat puternic. Albert nu a îngenunchiat niciodată, Sorin nu l-a manipulat. Fecioara din Sorin Pușcașu ar putea fi perceput pisălog, dar m-a interesat că putea să conducă o conversație”, a declarat Daniel Pavel, la Ștafeta Mixtă.

Urmăriți Impact.ro și pe