Cine este, de fapt, Daniel Pavel de la Survivor. 7 detalii interesante din viața lui

Daria Petrescu 16.03.2021, 09:56
Cine este, de fapt, Daniel Pavel de la Survivor. 7 detalii interesante din viața lui

Daniel Pavel este prezentatorul Survivor România 2021, după ce i-a luat locul lui Dan Cruceru, care a prezentat primul sezon al show-ului. Până acum, Daniel nu era o figură prea cunoscută în showbiz și puține lucruri se știu despre cariera și viața lui personală. Spune că proiectul din Republica Dominicană este cea mai mare provocare pe care a acceptat-o cu interes. Iată câteva detalii interesante din viața lui Daniel Pavel.

Cine este, de fapt, Daniel Pavel de la Survivor

Survivor România este show-ul care forțează toate limitele vedetelor și sportivilor care au semnat contractul cu Kanal D. Concurenții au acceptat condițiile dure din Republica Dominicană cu gândul de a câștiga marele premiu pus în joc. Unii dintre aceștia sunt foarte cunoscuți, alții mai puțini celebri. Detalii interesante au ieșit la iveală, și din viața prezentatorului, Daniel Pavel, cel care îi coordonează pe participanții la jocul pentru supraviețuire.

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, iar în cariera sa a avut un parcurs spectaculos.  El a fost ofițer în marina comercială, ulterior a lucrat în Radio și TV.

„Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât si oportunitatea testarii unor limite de anduranță fizica și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc asa cum il vedeau anticii. Adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajosi”, a spus Daniel Pavel.

A făcut judo și arte marțiale

Pe lângă cariera în radio și televiziune, acesta a făcut înot de performanță, dar și judo, polo, scrimă și arte marțiale.

Rolul acesta în show este să comenteze traseele și provocările de care au parte concurenții în Republica Dominicană în același timp cu ei.

Daniel Pavel și iubita lui

„Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, asa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Daniel Pavel are un fiu de 16 ani

Puțini sunt cei care știu, că Daniel Pavel are un băiat în vârstă de 16 ani, care locuiește cu mama lui în Austria. Prezentatorul de la Kanal D este un tată mândru și recunoaște că are o relație bună atât cu fiul lui cât și cu mama acestuia.

„Este elev al Liceului Francez de la Viena și, împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic. Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu.

A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena. Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el.

Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate. Ce este foarte interesant este că bate în el o inimă de român sadea, valah autentic, și sunt convins că va trăi de la un moment încolo în spațiul românesc, aducând cu el experiența internațională”, a declarat acesta intr-un interviu pentru VIVA!

Ce a spus Dan Cruceru, după ce a fost înlocuit la „Survivor România”

„Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine (…) Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând.

Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a fost declarația lui Dan Cruceru

Urmăriți Impact.ro și pe