Cu ce bani rămâne câștigătorul Survivor România după aplicarea taxelor în România

Emanuela Pană 10.07.2021, 10:08
Cu ce bani rămâne câștigătorul Survivor România după aplicarea taxelor în România

Sezonul 2 al Survivor România a ajuns la final, după nu mai puțin de jumătate de an de competiție acerbă. Marea finală va avea loc astăzi, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D, moment în care vom afla și numele marelui câștigător. Ce valoare are premiul pus la bătaie și cu câți bani va rămâne cel care-l va obține, după aplicarea taxelor în România, aflați în continuare.

Cu câți bani rămâne, de fapt, câștigătorul Survivor România

Al doilea sezon al îndrăgitei competiții sportive – Survivor România 2021 – a început pe 9 ianuarie 2021 și se va încheia astăzi, 10 iulie, după 6 luni în care concurenții au dat tot ce-i mai bune pe traseele din Dominicană. Show-ul a debutat cu 24 de de concurenți, 12 faimoși și 12 războinici, ajungând ca, la final, numărul acestora să fie aproape dublu. Dornici să demonstreze că pot face față condițiilor vitrege din Republica Dominicană, aceștia au acceptat provocarea Survivor, fiecare având speranța că va ajunge câștigător.

Cei 41 de sportivi care au trecut prin probele Survivor România 2021 vor fi prezenți în marea finală, pentru a-i susține pe cei patru concurenți rămași în joc, și anuma: Zanni, Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Finalistul Survivor România, sezonul 2, se va întoarce în țară cu o sumă frumoasă în cont, întrucât vorbim despre un premiu în valoare de nu mai puțin de 250.000 de lei. Totuși, banii cu care va pleca acasă câștigătorul titlului de „supraviețuitor“ sunt ceva mai puțini, întrucât acesta va trebui să plătească o sumă destul de mare reprezentând taxe la stat. Prin urmare, se speculează că învingătorul sezonului 2 al Survivor România 2021 va rămâne, la final, cu circa 210.000 de lei.

De menționat că, pe lângă marele premiu și onoarea de a fi câștigat competiția care i-a ținut pe români cu sufletul la gură, fiecare concurent este plătit cu o anumită sumă de bani, pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, conform contractului încheiat.

Citește și: Cum a ajuns o vedetă de la Survivor România să se logodească. Nunta urmează chiar în 2021

Cât câștigă concurenții rămași în marele show

Cei patru finaliști ai Survivor România 2021, faimoși și războinici, au de încasat o sumă fixă pentru fiecare săptămână petrecută în Dominicană. Vorbim despre 1.000 de euro pentru fiecare mebru al echipei albastre, faimoșii având avantajul de a-și negocia onorariile în funcție de notorietatea lor.

Marea finală Survivor România 2021 are loc astăzi, 10 iulie. Învingătorul va pleca acasă cu aproximativ 210.000 de lei

În ultimă fază a concursului, din echipa Faimoșilor a mai rămas un singur concuret: Zanni. Acesta se află în Republica Dominicană încă de la începutul sezonului 2, ceea ce înseamnă că va încasa bani frumoși pentru prestația sa în concurs.

Conform informațiilor apărute în presă, onorariul lui Zannidache ar fi de 1.800 de euro, iar la un simplu calcul, aflăm că Zanni va încasa, după cele 27 de săptămâni petrecute în reality-show-ul de la Kanal D, puțin peste 48.500 de euro, sumă la care, evident, s-ar putea adăuga și cei 50.000 de euro puși în joc, reprezentând marele premiu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...