Daniel Pavel a recunoscut. Cine va fi câștigătorul noului sezon Survivor România. „Asta e ordinea”

Iancu Andreea 03.02.2021, 15:29
Daniel Pavel a recunoscut. Cine va fi câștigătorul noului sezon Survivor România. „Asta e ordinea”

Prezentatorul reality-ului Survivor Romania 2021, Daniel Pavel, a oferit detalii importante despre competiția din Republica Dominicană. În timp ce fanii urmăresc cu sufletul al gură fiecare ediție, mulți se întreabă cine va fi câștigătorul noului sezon Survivor România. Cel care face primele dezvăluiri este chiar amfitrionul emisiunii, Daniel Pavel.

Gazda emisiunii, dezvăluiri din culisele Survivor România

Competiția din Dominicană este un acerbă. Războinicii și Faimoșii se înfruntă în încercarea de a câștiga premiul cel mare pus în joc de către organizatori. Deși show-ul, presărat cu momente pline de adrenalină și altele emoționante, ține în tensiune fanii emisiunii, puțini cunosc detalii din culise. Daniel Pavel a dezvăluit recent că în concurs vor apărea elemente noi, chiar începând de joi, 4 februarie. Astfel, telespectatorii vor descoperi o ediție cu multe surprize și noi concurenți care se alătură echipelor în luptă. Publicul o va putea deci urmări pe Ana Porgras, pe care prezentatorul o va introduce în competiție înainte de jocul pentru Recompensă.

Pe de altă parte, Daniel Pavel a oferit detalii din culise, curioșii putând să afle ce se întâmplă pe platourile de filmare. O zi de filmare pe traseele de la Survivor România este extrem de epuizantă, chiar și pentru gazda emisiunii.

Eu trebuie sa ma tin dupa ei minut cu minut. Nu am voie sa fac traseele sa nu ma accidentez, dar in minte le fac. Este un surviving game. E o cursa cu tine insuti. E un set-up de tip film, sunt foarte multe camere, daca e nevoie mai tragem o data, e emotia aia. Eu sunt background-ul. E foarte greu sa comentez si sa nu gafai si sa ai aerul de credibilitate. Nu castiga o echipa, nu mananca decat cocos sau banana. E totul real. Trebuie sa fii echidistant si impartial cu ei. Este o nebunie pentru ca ce nu se vede, este acel freamat cand se aseaza un nor, cand vine ploaia rece, e o tensiune constanta, dar nu trebuie sa afectam concurentii. Ii opresc cu fluierul, ii pornesc cu fluierul, lavaliera cade, se misca, povestește Daniel Pavel, potrivit kanald.ro.

Daniel Pavel, despre competiția Survivor România
Daniel Pavel, despre competiția Survivor România

Cine va fi câștigătorul noului sezon Survivor România

Nici după terminarea filmărilor nu se renunță la reguli. Chiar dacă o parte dintre camere se opresc, iar concurenții revin în habitatul din junglă, aceștia trebuie să respecte în continuare ceea ce s-a stabilit în competiție. În general, ziua de filmare se încheie cu o ședință, fiecare mănâncă și discută despre ceea ce s-a mai întâmplat sau urmează să aibă loc în concurs. Astfel, moderatorul Daniel Pavel a reușit să îl cunoască pe cel care prezintă varianta mexicană a show-ului.

Ramanem sa facem cu echipa de la Kanal D un debriefing, mancam. Suntem sase tari care facem Survivor. L-am cunoscut pe celebrul prezentator al echipei Mexicului, pe Antonio. E uimitor felul cum vorbeste, cum arata platoul lor, insa si la noi totul e superb, a povestit prezentatorul potrivit sursei citate.

În privința persoanei care va fi câștigătorul noului sezon Survivor România, Daniel Pavel mărturisește că acesta nu este neapărat cel mai bun de pe traseu. Jocurile sunt și ele importante în obținerea punctelor și beneficiilor pentru echipă, însă cine va fi câștigătorul noului sezon Survivor România va da dovadă în primul rând de tărie de caracter.

Concurentii care ajung in Finala sunt cei care vor depasi foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipa si apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrientii scad in corp. E posibil ca echipele care pierd la 6-0, sa isi revina, asa cum ati vazut. Motivatia e totul. Si noi ne dorim spectacol…Este si presiunea grupului. Nu te joci cu Morosanu, Jador sau Culita, a dezvăluit Daniel Pavel, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...