Ştefan, despre scandalul cu Zanni. Ce s-a întâmplat la Survivor 2021, de fapt: “Am încercat să avem o discuţie bărbătească”

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 17:32
Ştefan, despre scandalul cu Zanni. Ce s-a întâmplat la Survivor 2021, de fapt: “Am încercat să avem o discuţie bărbătească”

Ce are de spus Ştefan despre scandalul cu Zanni. Au fost la un pas să se bată, dar nu au explicat niciodată care a fost, de fapt, motivul tensiunilor uriașe. Acum a venit momentul ca fostul concurent să dezvăluie partea sa de adevăr. Ce s-a întâmplat la Survivor 2021.

Ştefan, despre scandalul cu Zanni

Ștefan Ciuculescu a decis că este momentul să vorbească despre ce a însemnat, pentru el, experiența Survivor 2021. Fostul concurent a fost protagonistul unor scene cu adevărat șocante în Republica Dominicană. Atât colegii săi din grupul Faimoșilor cât și echipa de filmare au fost convinși că scandalul dintre el și Zannidache ar fi putut lua o turnură foarte urâtă.

Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, sportivul a fost întrebat desre scandalul cu Zanni. El a explicat că totul a început, de fapt, din cauza Elenei Marin, pe care a ales să o apere, în ciuda criticilor pe care le primea de la coechipieri. Mai mult, Ștefan a mărturisit că regretă ieșirea nervoasă pe care a avut-o și că își dorește să aibă ocazia să iasă la o cafea cu Elena, dar și cu Zanni.

„Totul a început cu apropierea mea de Elena. N-a fost o apropiere competitivă, nu făceam planuri cu ea legate de coechipieri. Zanni a simțit nevoia să atragă atenția colegilor și oamenilor de acasă că mă duc să vorbesc cu Elena pe ascuns… au fost niște chestii care m-au deranjat. I-am cerut să vină cu probe, evident, n-a avut. Am încercat să avem o discuție bărbătească, n-a vrut. La traseu le-am zis car era părerea mea, pe un ton mai ridicat. Când m-am dus să îl susțin pe Culiță, au început să comenteze și atunci mi s-a tăiat, aia a fost. Și acum îmi pare rău pentru ieșirea pe care am avut-o. Până la urmă, suntem bărbați și se mai întâmplă.

Mama mi-a fost și antrenor. Când am ajuns acasă, mi-a spus că am greșit, dar știa că sunt bărbat și îmi asum niște lucruri. De-abia aștept să vină Zanni și Elena acasă, să ieșim la o cafea, să vorbim”, a spus Ștefan, la Teo Show.

Ştefan, despre scandalul cu Zanni
Stefan Ciuculescu la Survivor Romania 2021

Ce s-a întâmplat la Survivor 2021, de fapt

Întrebările au continuat pentru fostul concurent de la Survivor 2021, iar discuția a ajuns, inevitabil, la sprijinul pe care i l-a acorda mereu Elenei Marin. Ștefan Ciuculescu a explicat că, din punctul său de vedere, Elena nu joacă teatru, însă înțelege de ce unii o pot percepe ca fiind prefăcută.

„Este o persoană foarte sensibilă și cred că din cauza asta se duce în extrem…i-am zis, „Elena, chiar dacă ceilalţi vorbesc de tine, lasă-i să vorbească și detașează-te. Asta e Elena, nu pot să-i reproșez nimic, nu pot să reproșez nimic nimănui, acolo e altă lume.

N-am spus că joacă teatru (n.r. – Elena), dar lasă uneori impresia asta. E o sensibilitate a ei pe care nu mulți o înțeleg. Cu cât ne apropiem de final, e mai greu, mai ales că nu a mai reuşit să aducă puncte. La un moment dat, ajunsese să îi spună Mariei că mă detaşasem de ea. Cum a zis şi Zanni, i-am luat apărarea de multe ori şi poate nu era cazul. Am zis că e mai bine să greşesc eu, ca eu pot să duc”, a adăugat Ștefan.

Pentru el, Survivor a fost „un vis frumos”, o experiență unică, de care s-a bucurat în fiecare clipă petrecută în jungla din Republica Dominicană. Cât despre decizia lui Zannidache de a-l nominaliza, o înțelege, având în vedere că Sebastian îi era prieten. Întors în România, fostul Faimos a recunoscut că are planuri mari pentru viitor, dar care nu au nicio legătură cu terenul de fotbal.

„Nu avea pe nimeni altcineva. Nu avea cum să-l nominalizeze pe Sebastian, poate ar fi dat urât acasă. Nu sunt supărat pe el, am fost conştient de situaţie. A fost un vis frumos, de care m-am bucurat în fiecare minut, la extrem. Aşa a fost să fie, nu-mi pare rău de absolut nimic din ce a fost acolo.

N-am stat să mă gândesc la cariera de fotbalist. Am alte proiecte, în alte domenii. Vreau să deschid un salon de înfrumuseţare, chiar azi am mers să văd o locaţie”, a mai spus Ștefan.

Urmăriți Impact.ro și pe