Cadoul pe care Raluca Dumitru i l-a lăsat lui Zanidache înainte să plece de la Survivor. ”Să-ți poarte noroc”

Stan Filon, Cristi Ionică 27.06.2021, 11:44
Cadoul pe care Raluca Dumitru i l-a lăsat lui Zanidache înainte să plece de la Survivor. ”Să-ți poarte noroc”

S-a scris mult despre relația pe care Zanni a avut-o cu Raluca Dumitru la emisiunea Survivor România. Cei doi s-au apropiat foarte mult, iar acest lucru a fost văzut cu ochiul liber de telespectatori, dar și de către concurenții care și-au dat coate mult timp.

Cadoul pe care Raluca Dumitru i l-a lăsat lui Zanidache înainte să plece de la Survivor România

Ei bine, Raluca Dumitru a părăsit competiția, dar nu înainte de a-i lăsa lui Zanni un cadou care să-i amintească de ea. Este un obiect foarte util în Republica Dominicană, mai ales noaptea, dar este mai mult un talisman norocos, după cum s-a aflat acum. Cea care a dezvăluit totul a fost chiar Raluca Dumitru, care a scris totul pe o rețea de socializare.

”Zanni poartă hanoracul de la mine, sunt tot acolo cu tine. Să-ți poarte noroc”, a transmis Raluca Dumitru, într-un story pe Instagram. Fosta concurentă a mai ținut să-i mulțumească colegului ei pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat pe parcursul show-ului. ”Mulțumesc că ai fost acolo în cele mai grele momente!!”, a scris Raluca Dumitru.

Cadoul pe care Raluca Dumitru i l-a lasat lui Zanidache inainte sa plece de la Survivor
Cadoul pe care Raluca Dumitru i l-a lasat lui Zanidache inainte sa plece de la Survivor

”Mi-a fost foarte foame”

Raluca Dumitru a vorbit despre experiența ei de la Survivor, dar și despre scandalul cu Elena Marin. ”Am invatat foarte multe si ma bucur ca am fost in aceasta competitie. A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Ma gandeam ca o sa fie greu, dar cand am ajuns acolo a fost foarte greu. Mi-a fost foarte foame. Ma culcam prima pentru ca stiam ca daca o sa dorm prima o sa uit de foame si o trec mai repede peste asta. Imi era frica la inceput sa dorm afara si dupa o saptamana am ajuns sa dorm foarte bine.

Cand am iesit din competitie nu am putut sa dorm, cred ca imi lipsea aerul si natura de afara si focul pe care il faceam inainte sa dormim. A fost totul foarte ok. Ma bucur ca i-am cunoscut pe toti din competitie”, a declarat Raluca Dumitru, după ce s-a întors de la Survivor.

Zanni a primit ceva și de la Ana Porgras, înainte ca tânăra să părăsească competiția. Frumoasa vedetă i-a lăsat lui Zanni…porția ei de orez. ”Când am plecat, i-am lăsat porția mea de orez, pentru că nu apucasem să mănânc înainte de consiliul de eliminare și, când am fost să îmi iau ghiozdanul, i-am dat-o. Am luat toate experiențele și momentele plăcute trăite împreună, alături de el și de ceilalți colegi, cu care eu m-am înțeles foarte bine. Zanni este pentru mine mai mult decât un prieten, este ca un frate, și sunt convinsă că vom ține legătura când va ieși din competiție, sper eu la final”, a spus Ana Porgras cu luni în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe