Daniel Ghiță, pus de PSD pe listele pentru Parlament. Halucinant ce spune despre masca de protecție

Iancu Andreea 22.10.2020, 13:27
Daniel Ghiță, pus de PSD pe listele pentru Parlament. Halucinant ce spune despre masca de protecție

Partidul Social Democrat a început să își completeze listele pentru alegerile parlamentare programate în decembrie. Astfel, un nou nume se adaugă candidaților pentru un post în Parlament. Daniel Ghiță, fostul luptător K1, este cap de listă printre candidații PSD pentru Camera Deputaților, la Ilfov.

Daniel Ghiță, pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

La alegerile pentru Parlamentul României, programate pentru data de 6 decembrie, PSD pare să se pregătească intens. Astfel, social-democrații au inclus în listele de candidați diferite personalități publice, care nu au avut neapărat o legătură cu politica. Printre numele recent anunțate pe listele PSD se numără și fostul luptător K1, Daniel Ghiță. Acesta a fost totuși membru al Partidului România Unită în trecut, însă acum candidează din partea PSD. Fostul sportiv speră să obțină un post la Camera Deputaților, la Ilfov.

Totuși, prezența sa este una controversată. Pe lângă personalități medicale precum Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, Daniel Ghiță vine cu un discurs bazat pe teorii ale conspirației. În timp ce colegii săi de partid îndeamnă cetățenii să poarte masca de protecție și să respecte măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei, Ghiță face exact opusul.

Fostul luptător K1 încurajează teoriile conspirației cu privire la masca de protecție
Fostul luptător K1 încurajează teoriile conspirației cu privire la masca de protecție

Care este părerea lui Daniel Ghiță despre purtarea măștii de protecție

Fostul sportiv își exprimă părerea pe contul său de Facebook, unde promovează idei precum “campanii anti-românești” pentru care sunt responsabili guvernanții și președintele. De asemenea, Daniel Ghiță militează împotriva purtării măștii și nu este de acord cu măsurile anti-Covid stabilite de către autorități. 

Pe de altă parte, în una dintre postările sale, fostul luptător K1 consideră că se dorește „instaurarea fricii” și “suprimarea religiei creștin ortodoxă”, dar și că românii se lasă “manipulați de niște găști, care plătesc bani grei și duc campanii antiromânești”. Totuși, opiniile sale medicale nu sunt fundamentate de o bază de cunoștințe, având în vedere că Daniel Ghiță este fost sportiv, nicidecum specialist în medicină.

“Suedezii nu au avut carantina, amenzi, nu poarta masca și nu sunt victimele unor găști DSP și un GuWerner incompetent! Dacă scade imunitatea, rata mortalității este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea! La alegeri, ieșiți din casa, muriți idioților, ca noi și așa fraudam alegerile! Acum, restricții și ne este interzis sa mergem la Bisericii, ca altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare! De Paste nu am avut voia sa luam Lumina! Acum, interdicții când este vorba de religia noastră, in schimb muriți sclavilor in numele alegerilor, asta avem voie!? Nu va este rusine criminalilor ?

Tot ce am scris, așa a fost! Avem pe Nicusor Dan care a mințit, și a făcut trafic de infleunță, nu deranjează? Astea este schimbarea mult dorita ? Și-a reatras toate procesele împotriva Primăriei București ? In nicio tara civilizata nu se fraudează alegerile și sa validează un Primar, când vedem zilnic modul cum furat voturile cu rucsacii, tăiau acte și făceau ce doreau, ca doar România nu mai are bărbați, doar fătălăi? Sunt scârbit cu dat tupeu s -a fraudat alegerile și ne facem ca nu le vedem?…”, notează Daniel Ghiță pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI