Ludovic Orban, anunț oficial despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie 2020: “PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată”

Stan Filon / 20.10.2020, 14:47
Ludovic Orban, anunț oficial despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie 2020: “PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată”

Partidul Național Liberal a depus listele de semnături la Biroul Electoral Central și premierul Ludovic Orban spune că PSD tot încearcă să amâne alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, deoarece acestea sunt decisive! Premierul Ludovic Orban spune că PSD ”se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată”.

Ludovic Orban a spus că PSD încearcă să țină România ocupată

”Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile şi libertăţile oamenilor, de un partid care a vrut să confişte România şi care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice şi să-şi apere penalii. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere şi să voteze PNL, care este singura forţă politică care are capacitatea de a învinge PSD şi are capacitatea de a guverna România şi de a îndrepta România în direcţia concretă”, a spus Orban.

Premierul Orban este decis să lupte cu toate armele pentru ca românii să poată vota la alegerile parlamentare pe data de 6 decembrie. Șeful Guvernului nu a spus nimic despre pericolul extinderii infecției decoronavirus, ci a menșionat faptul că PSD pune România în pericol.

Ludovic Orban a spus ca PSD incearca sa tina Romania ocupata
Ludovic Orban a spus ca PSD incearca sa tina Romania ocupata

Premierul spune că România este în pericol, cu majoritatea PSD în Parlament

”Degeaba vrea PSD să amâne alegerile. Vom lupta cu toate armele constituţionale şi legale pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică, care a distrus România şi care vrea să distrugă România.

Pentru noi, orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care această majoritate poate să inventeze noi şi noi reglementări care să dea peste cap România şi care să compromită şansele de dezvoltare ale României pe termen mediu şi lung. Democraţia înseamnă alegeri, democraţia înseamnă puterea cetăţeanului de a decide cine să-l reprezinte”, a adăugat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI