Daniel Buzdugan, reacție acidă după mesajele Ro-Alert: „Gata m-am panicat! De 6 ori am intrat în panică azi!”

Ana Anitoiu 21.10.2020, 11:16
Daniel Buzdugan, reacție acidă după mesajele Ro-Alert: „Gata m-am panicat! De 6 ori am intrat în panică azi!”

Daniel Buzdugan a avut o reacție acidă după mesajele Ro-Alert pe care el și mulți alți bucureșteni le-au primit, marți, pe telefoanele mobile. El a publicat un mesaj pe internet.

Ce reacție a avut Daniel Buzdugan după mesajele Ro-Alert

Iritat, la fel ca mulți alți bucureșteni, de multiplele mesaje Ro-Alert ce au fost trimise, în cursul zilei de marți, Daniel Buzdugan a publicat un mesaj pe platforma de socializare Facebook.

”Ro Alert, oprește-te! Gata, m-am panicat! De 6 ori am intrat în panică azi! Gataaa! Fiți deștepți, gândiți 3 minute înainte de a pleca pe acțiune!! Sunt mulți copii singuri acasă în perioada asta, care nu știu cum să reacționeze!

Nu te stresează nimeni în SUA, Italia, Olanda, Germania cu asemenea mesaje agresive! Numai la noi se întâmplă! Propagați panică și frică! Educația se poate face și cu vorba bună, autoritară sau cu amenzi date cu fermitate, dar fără ură sau discurs agresiv!

A fi autoritar nu înseamnă a fi văcar! Urmăriti îndreptarea cetățeanului, nu umilirea lui! Needucați-ne sau educați-ne?”, a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook.

Mesajul pe care Daniel Buzdugan l-a publicat pe platforma de socializare a strâns peste 13.000 de reacții.

Daniel Buzdugan, reacție acidă după mesajele Ro-Alert:
Daniel Buzdugan, reacție acidă după mesajele Ro-Alert: „Gata m-am panicat! De 6 ori am intrat în panică azi!”

Ce mesaje Ro-Alert au primit bucureștenii, pe telefoanele mobile

Pe parcursul zilei de marți, 20 octombrie, unii bucureșteni au primit mai mult de un mesaj Ro-Alert, în limba română și în limba engleză, cu privire la măsurile impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Aceste măsuri, printre care se numără purtarea măștilor de protecție și pe stradă, au fost impuse după ce a fost depășită rata de incidență de 3 cazuri la mia de locuitori în Capitală.

Mesajele Ro-Alert au mai anunțat se anunță închiderea școlilor și grădinițelor din Capitală, urmând ca elevii să facă orele de curs exclusiv online.

Acestea au mai anunțat noua regulă în privința măștilor, ce au devenit obligatorii și în spațiile publice deschide.

De asemenea, mesajele Ro-Alert au anunțat că între aceste noi măsuri, valabile timp de 14 zile, se numără și închiderea în interior a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și sălilor de noroc.

În cazul în care românii aleg să nu respecte regulile, locuitorii Bucureștiului vor putea să se aleagă cu o amendă cu valoarea cuprinsă între 500 și 2.500 de lei.

Până marți, au fost confirmate 186.254 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, în România, de la începutul pandemiei. În total, au murit 5.996 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...