Dani Oţil, reacţie incredibilă după ce un internaut l-a cricat. Matinalul de la Antena 1 a recunoscut: „Mi-e frică”

Beatrice Dumitru 19.11.2021, 14:24
Dani Oţil, reacţie incredibilă după ce un internaut l-a cricat. Matinalul de la Antena 1 a recunoscut: „Mi-e frică”

Dani Oțil este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune. Colegul lui Răzvan Simion de la „Neatza” a mărturisit că nu scapă de haterii care îi lasă mesaje pe Instagram. Acesta a povestit ce a pățit după ce a vorbit în emisiune despre copilul său.

Motivul pentru care este criticat Dani Oțil

Dani Oțil prezintă emisiunea „Neatza” alături de Răzvan Simion din anul 2008. În urmă cu câteva luni, aceste a devenit tătic pentru prima oară. Și nu evită să vorbească despre băiețelul lui, Luca Tiago, în cadrul emisiunii, dar și despre restaurantul pe care îl deține în Capitală.

Ca orice persoană publică, Dani Oțil are mulți urmăritori pe rețele de socializare. Însă nu toți îl apreciază. Simpaticul prezentator a povestit că nu de puține ori a primit mesaje în care este certat și criticat pentru că vorbește despre copil, restaurant sau sportul pe care îl practică.

Dani Oţil, reacţie incredibilă după ce un internaut l-a cricat. Matinalul de la Antena 1 a recunoscut:
Dani Oțil, certat pentru că vorbește despre copil.

Mi-a scris un hater pe Instagram că de ce vorbesc iar in emisiune de copil, restaurant sau sportul pe care îl fac. De ce zic că e hater? Pentru că la poza de profil avea un Doberman, nu avea nicio postare, dar îmi scria mie, în schimb….Păi, pentru că atâta am!

Dacă aveam un milion de euro, vorbeam despre el. Mi-e frică totuși că sub acest profil ce are la poză un Doberman să nu fie soacra-mea….”, s-a amuzat Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii „Neatza”.

Dani Oțil, certat pentru numele ales copilului

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu în mare secret în luna mai, după ce la începutul anului 2020, în Mexic, îi oferise inelul de logodnă iubitei sale. În luna septembrie, cei doi au avut parte de cele mai mari emoții din viața lor, pentru că a venit pe lume băiețelul lor.

Botezul micuțului a avut loc în ultimul weekend din octombrie și ca orice eveniment important, nici acesta nu a scăpat de criticile internauților. Dani Oțil a mărturisit că a fost certat chiar și pentru numele ales pentru copilul său.

Băi, m-au certat și pentru numele copilului. Ce credeti că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Unu, nenumărați oameni mi-au zis ăa mi-am bătut joc de copil cu numele asta. Puteam să-i pun Termopan. Și doi, cu baloanele. Mi-a scris un individ: „Se scufunda planeta și voi aveți perete cu baloane”. Băi, are dreptate, dar eu n-am avut când eram mic și am vrut să mă bucur”, a comentat Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...