Dani Oțil l-a „făcut” pe Florin Ristei. Ce a spus despre iubita de culoare a colegului de platou: „Am fost înaintea ta”

Iancu Andreea 17.11.2021, 10:16
Dani Oțil l-a „făcut” pe Florin Ristei. Ce a spus despre iubita de culoare a colegului de platou: „Am fost înaintea ta”

Dani Oțil, prezentatorul Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit recent o experiență din vacanțele sale, făcând o legătură între situația lui și iubita de culoare a lui Florin Ristei. Moderatorul de la Antena 1 a vorbit despre o relație pe care a avut-o cu o tânără de culoare, cu care s-a lăudat în fața colegului său de emisiune.

Dani Oțil, despre iubita de culoare a lui Florin Ristei

Simpaticul prezentator de la Neatza, Dani Oțil, obișnuiește tot mai des să își dezvăluie o parte dintre experiențele trăite de el. Moderatorul a vorbit de curând despre o situație în care a fost implicat alături de o tânără de culoare. Matinalul a povestit despre aparițiile pe coperțile tabloidelor, pe când a fost surprins alături de o femeie, atunci când nu se bucura de mariajul cu Gabriela. Dani Oțil nu s-a abținut și a făcut o remarcă vis a vis de iubita de culoare a lui Florin Ristei.

Totul a pornit de la o discuție pe care Dani a avut-o cu soția sa, Gabriela. Cei doi soți au povestit despre Brazilia, o destinație de vacanță în care și-ar dori să revină. Și pentru că problema comunicării apare de fiecare dată într-o țară străină, Dani i-a explicat Gabrielei ce soluție poate să aplice atunci când nu se înțelege cu locuitorii. Moderatorul este de părere că poate vorbi cu ușurință românește, atât timp cât vorbește tare și lent.

Am fost în Brazilia și nu prea mi-a plăcut, taximetriștii acolo sunt ca la noi. Că de ce am bagajul ăsta mare. I-am zis: turist. Plus că vreau să fac un studiu și să îi arăt Gabrielei ca dacă vorbești românește și tare, ca-n Ardeal, acolo poți să te faci înțeles, a remarcat prezentatorul.

Florin Ristei a confirmat această practică

Pentru că și Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi, o fostă concurentă X Factor, de culoare, artistul a intervenit în discuție. Cântărețul a recunoscut că la fel vorbește și tatăl său cu frumoasa brunetă, care a participat la o vizită în familie de curând.

Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminica la masă cu ea (n.red. la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?, a povestit Florin Ristei.

Ce a spus Dani Oțil despre Florin Ristei și iubita lui de culoare
Florin Ristei și iubita lui, Naomi

Experiența trăită de Dani cu o tânără de culoare. „Am fost înainte ta”

Carismaticul moderator de la Antena 1 a mai dezvăluit că a petrecut alături de o tânără de culoare, cu care apăruse la un moment dat pe coperta unei reviste importante, o seară la un restaurant. Matinalul ar fi încercat să se înțeleagă cu frumosul model în engleză, însă acest fapt a dus mai degrabă la o situație amuzantă.

Eu am avut a treia coperta in Ciao cu o tânără de culoare. Am fost înaintea ta, Ristei. Suntem la un restaurant pe Decebal, eram atât de funny încât îi citeam meniul si ea râdea în hohote, așa de bine știam engleza. S-a și umflat un pic știrea si, ce era interesant, au zis ca am avut o relație de 4-5 ani si atunci ea s-a întors pentru disclosure (n.red. eng. divulgare). Și mama… m-a întrebat după…, a povestit Dani Oțil despre întâmplările petrecute cu mult timp înainte să se căsătorească.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...