Dani Oţil i-a spus lui Denise Rifai motivul pentru care nu participă la emisiunea ei. Matinalul nu s-a sfiit

Nicu Stan 14.01.2022, 16:16
Dani Oţil i-a spus lui Denise Rifai motivul pentru care nu participă la emisiunea ei. Matinalul nu s-a sfiit

Dani Oţil i-a spus lui Denise Rifai motivul pentru care nu participă la emisiunea ei. Matinalul de la Antena 1 nu s-a sfiit și i-a spus totul în față prezentatoarei de la Kanal D. Dani Oțil a făcut declarații subtile referitoare la emisiunea lui Denise Rifai în care l-a avut ca invitat pe Connect-R și în care acesta a recunoscut că s-a drogat.

Dani Oţil i-a spus lui Denise Rifai de ce nu vrea să vină în emisiunea ei. ”O să iasă lumea în stradă…”

Dani Oțil a declarat în emisiunea lui că s-a simțit rău și că s-a făcut bine după ce a băut o palincă pe care i-a adus-o colegul de emisiune Nicolai Tand. După, a spus că întâi trebuie să se apuce de băutură, după care să treacă la droguri, după care va fi timpul să meargă în emisiunea lui Denise Rifai, făcând astfel aluzie la emisiunea de la Kanal D cu Connect-R.

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, i-a spus Dani Oțil unei invitate.

Dani Otil, criticat de fani pentru cele spuse despre emisiunea de la Kanal D cu Connect-R
Dani Otil, criticat de fani pentru cele spuse despre emisiunea de la Kanal D cu Connect-R

Dani Oțil, criticat pentru declarația făcută

Pentru această declarație, Dani Oțil a fost criticat de fanii virtuali. Dani Oțil a afirmat în ediția de astăzi a emisiunii sale că le-a scris tuturor celor l-au criticat în mediul online, pentru a explica contextul în care a făcut referire la emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dani Oțil a mai dezvăluit că chiar prezentatoarea de la Kanal D, Denise Rifai, l-a întrebat de ce nu vrea să vină în emisiunea ei.

Dani Oțil a dat explicații fanilor

„Le-am scris tuturor și i-am întrebat dacă sunt supărați pe mine. Le-am explicat contextul. Niciunul dintre aceștia nu văzuse emisiunea. M-a întrebat Denise Rifai de ce nu merg la ea (n.red. în emisiune). I-am zis că o să iasă lumea în stradă și nu mă lasă Guvernul”, a spus Dani Oțil.

Connect-R s-a drogat ani la rând

Connect-R a fost în emisiunea lui Denise Rifai. Acesta a povestit despre consumul de cocaină, recunscând faptul că s-a drogat în fiecare zi, împreună cu mai mulți prieteni, o perioadă lungă de timp.

„M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă”, a spus Connect-R.

Urmăriți Impact.ro și pe