Denise Rifai, în cea mai îndrăzneaţă ţinută. Ce îşi doreşte vedeta Kanal D de la noul an

Beatrice Dumitru 02.01.2022, 13:15
Denise Rifai, în cea mai îndrăzneaţă ţinută. Ce îşi doreşte vedeta Kanal D de la noul an

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România și prezintă o emisune de succes la Kanal D. Aceasta a profitat de timpul liber din perioada sărbătorilor și a petrecut Crăciunul alături de familie. Pentru noaptea de Revelion, Denise Rifai a ales o țintă foarte îndrăzneață, spre admirația fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Denise Rifai, ținută provocatoare pentru noaptea de Revelion

Denise Rifai a părăsit postul de televiziune Realitatea în martie 2020 și a ajuns la Kanal D, unde este  moderatoarea emisiunii „40 de întrebari”. Dacă înainte lucra de sărbători, acum, Desnise Rifai s-a bucurat de timpul liber și a petrecut Crăciunul alături de familia sa.

În noaptea de Revelion, Denise Rifai a ales să meargă la un restaurant, iar pentru petrecere a ales o ținută provocatoare, care i-a atras numai aprecieri din partea admiratorilor săi de pe rețele de socializare. „I am getting ready for Tonight! What about you???!” (Mă pregătesc pentru diseară! Tu ce faci?), a scris Denise Rifai lângă forografia în care și-a etalat rochia pentru petrecere.

Denise Rifai, în cea mai îndrăzneaţă ţinută. Ce îşi doreşte vedeta Kanal D de la noul an
Ținuta purtată de Denise Rifai în noaptea de Revelion. Sursa foto: Instagram / Denise Rifai.

Ce își dorește Denise Rifai de la anul 2022

Denise Rifai a vorbit despre obiectivele sale în noul an și cel mai mult își dorește ca în 2022 să aibă parte de liniște și de prosperitate. Vedeta Kanal D s-a gândit și la activitatea profesională și vrea ca emisiune ei se se bucure de succes și în acest an.

Să fie un an liniștit, să fim sănătoși, să auzim de bine, de bucurie și să fie cu bani, cu succes, cu audiențe mari, cu bine! Au fost doi ani cumpliți, doi ani grei, atât de multe drame am auzit! Eram datori și noi cu ceva, ai noștri au trăit oricum și au trecut prin atâtea! (…) Mi-aș dori să ne putem vedea de viețile noastre așa cum erau ele proiectate!”, a spus Denise Rifai pentru Cancan.

Vedeta de la Kanal D, în vârstă de 36 de ani, este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, dar a dezvăluit cum ar vrea să fie bărbatul pe care l-ar alege pentru a-și petrece toată viața. Până acum, ea nu a fost surprinsă în compania vreunui bărbat, dar spune că nu este genul de femeie care îi intimidează pe posibilii pretendenți.

Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!”, a adăugat Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...