Dani Oțil, dezvăluire picantă. Ce imagini avea în telefon când era iubitul Mihaelei Rădulescu

Ana Anitoiu 08.05.2021, 18:02

Dani Oțil a făcut o dezvăluire picantă. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a spus ce imagini avea în telefonul mobil pe vremea când era iubitul Mihaelei Rădulescu, iar multe persoane îl ironizau pentru diferența de vârstă dintre el și vedeta care îi era parteneră.

Motivul pentru care logodnica lui Dani Oțil trebuie să îi fie recunoscătoare Mihaelei Rădulescu

Acum, Dani Oțil se pregătește să devină pentru prima dată tată. Logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, pe care a cerut-o în căsătorie în urmă cu aproximativ un an, pe o plajă exotică, a dezvăluit că vor avea un băiețel. Însă, în urmă cu câțiva ani, coprezentatorul matinalului de la Antena 1 publica un mesaj emoționant referitor la despărțirea lui de Mihaela Rădulescu. Atunci, el explica de ce viitoarea lui soție va trebui să îi fie recunoscătoare vedetei.

”Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a fost mesajul lui Dani Oțil.

Dani Otil, dezvaluire. Ce imagini avea in telefon cand era cu Mihaela Radulescu
Dani Otil si Mihaela Radulescu

Ce imagini avea Dani Oțil în telefon când era iubitul Mihaelei Rădulescu

Pe vremea când era iubitul Mihaelei Rădulescu, Dani Oțil era ironizat de unele persoane pentru diferența de vârstă dintre el și partenera lui. Celebra prezentatoare TV este mai în vârstă cu 11 ani decât el. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 n-au lăsat acele glume să treacă pe lângă el netaxate.

”Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…mna”, a spus Dani Oțil.

Logodnica lui Dani Oțil, veste neplăcută de la medici

În prezent, Dani Oțil, care va împlini 41 de ani la data de 24 august, trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu splendida Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 28 de ani. Frumoasa blondă, cu aproximativ 12 ani mai tânără decât el, a dezvăluit recent că a primit o singură veste neplăcută de la medici, cu privire la sarcina ei – nu are voie să facă sport.

”Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport”, a spus Gabriela Prisăcariu, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...