Ce alte afaceri mai are Dani Oțil pe lângă contractul cu Antena 1

Daria Petrescu 07.05.2021, 09:29
Ce alte afaceri mai are Dani Oțil pe lângă contractul cu Antena 1

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Prezintă de 10 ani matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1, însă a fost implicat și în alte proiecte TV. De exemplu, acesta a prezentat alături de colegul său, emisiunea „X Factor”, la același post TV. Cu toate astea, veniturile sale nu sunt doar cele din televiziune, el având și alte afaceri, care îi aduc bani frumoși în buzunar. Iată, ce alte afaceri mai are Dani Oțil pe lângă contractul cu Antena 1.

Ce alte afaceri mai are Dani Oțil

Dani Oțil are o carieră de succes în televiziune și o viață personală liniștită. În curând, acesta și iubita lui, Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți. Chiar dacă oamenii sunt obișnuiți să îl vadă zi de zi în fața camerelor de filmat, Dani mai are și alte activități dincolo de lumina reflectoarelor.

De exemplu, acesta a deschis în urmă cu ceva ani, un restaurant în centrul Capitalei, care îi merge foarte bine. Pe lângă această afacere, realizatorul tv mai apare și în reclame publicitare.

Ce a pățit Mihai Bobonete când a mers prima oară în restaurantul lui Dani Oțil

Zilele trecute, Mihai Bobonete l-a avut invitat pe Răzvan Simion într-unul din podcast-urile sale, iar în timpul interviului cu acesta, actorul din Las Fierbinți a povestit un episod ce a avut loc chiar în restaurantul lui Dani Oțil.

Mihai Bobonete l-a întrebat pe Răzvan Simion dacă își mai amintește faptul că i-a spus lui Dani Oțil că nu va mai intra niciodată în restaurantul său, deschis în Capitală.

Actorul a povestit ce s-a întâmplat, atunci când a primit nota de plată. „Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani” rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă.

M-am uitat pe notă și am văzut 15 mililoane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.

Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, reușind să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți la Podcast.

Dani Oțil va deveni tată de băiat

În urmă cu o lună, Dani Oțil a dezvăluit că el și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți. În urmă cu doar câteva zile, viitoarea mămică a făcut public și sexul bebelușului. Cei doi vor avea un băiat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor avea un băiețel

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…

Pentru toți…hai ca am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil. Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul său de pe celebra rețea de socializare.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI