Dani Oţil, mesaj emoţionant către fiul său. Îţi dau lacrimile imediat: “În scurt timp, eu voi fi cel fragil”

Ioana Bucur 11.09.2021, 21:37
Dani Oţil, mesaj emoţionant către fiul său. Îţi dau lacrimile imediat: “În scurt timp, eu voi fi cel fragil”

Să ne luăm adio de la „durul” Dani Oțil. Venirea pe lume a primul său copil i-a dărâmant toate scuturile și a scos la iveală un bărbat sensibil, emoționat până la ultima celulă a corpului său în momentul în care își ține băiețelul în brațe, iar asta se datorează femeii care i-a schimbat pentru totdeauna viața, Gabriela Prisăcariu. Vedeta Antena 1 a publicat un mesaj emoționant către fiul său. În doar cinci minute, postarea a strâns șapte mii de reacții din partea internauților.

Dani Oțil este tată! Ce i-a transmis vedeta băiețelului său

Dani Oțil, cu bebelușul său în brațe. Imaginea postată recent de matinalul de la Antena 1 surprinde poate cel mai frumos moment din viața unei persoane – primele clipe petrecute cu propriul copil, primul copil! Prezentatorul a publicat un mesaj emoționant pentru micuț, pe platformele de social media, iar cuvintele sale demonstrează, fără doar și poate, faptul că „bărbatul dur, ce se lăsa cu greu îmblânzit de vreo femeie” era doar o mască în spatele căreia se ascundea un om dornic să aibă o familie, să fie părinte.

Mesajul nu are nevoie de niciun comentariu, vă lăsam să îl citiți:

„Dragul meu “Cârcel” sau “Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil, la doar câtea ore după ce a devenit tată.

Dani Oţil, mesaj emoţionant către fiul său
Dani Oțil și fiul său

Prima reacție a mămicii Gabriela Prisăcariu

Superba Gabriela Prisăcariu a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiețel perfect sănătos. Modelul a dat vestea cea mare pe o rețea de social media, cu o fotografie în care își ține în brațe bebelușul, chiar pe patul de spital, însoțită de o singură propoziție: „M-am topit”.

În urmă cu nouă luni, Gabriela și Dani anunțau cu bucurie că urmează să devină părinți. Fericiți dar și temători și emoționați cu privire la viitorul lor, cei doi au trecut, pas cu pas, prin toate etapele până la a ajunge să îl cunoască pe micuțul lor.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. ca să vadă și bebelușii insule… Pt toți… hai că am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram, în momentul în care a anunțat că soția sa este însărcinată.