Dani Oțil, atac la vedetele care fac reclamă la lucruri de copii pe Instagram. Ce fac, de fapt, cu produsele primite: „Nu zic mai multe”

Badea Violeta 28.06.2021, 17:43
Dani Oțil, atac la vedetele care fac reclamă la lucruri de copii pe Instagram. Ce fac, de fapt, cu produsele primite: „Nu zic mai multe”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu urmează să devină părinți în aproximativ două luni, astfel că îndrăgitul prezentator TV pregătește camera fiului său și a început să achiziționeze diverse lucruri. Omul de televiziune a povestit, la Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1, că a avut parte și de o experiență neplăcută și a lansat un atac la vedetele care fac reclamă la lucruri de copii pe Instagram.

Dani Oțil, atac la vedetele care fac reclamă la lucruri de copii pe Instagram

Aproximativ două luni îl mai despart pe Dani Oțil de momentul în care își va strânge fiul la piept. Indrăgitul prezentator și iubita sa, Gabriela Prisăcariu, sunt extrem de nerăbdători și fac ultimele pregătiri pentru a-l întâmpina pe micuț așa cum se cuvine. Din păcate, Dani Oțil a avut parte și de o experiență neplăcută atunci când a mers să cumpere un pătuț pentru primul său copil.

„Ai văzut cât e un pat de copil? E cât un Matiz. Am fost într-un magazin să luăm un pat de copil. Când am aflat cât costă, am zis că e bine, până la 16 ani nu îl mai schimb. Dar doamna de acolo mi-a zis că salteaua trebuie schimbată de câteva ori. Și am plecat imediat…”, a spus prezentatorul, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Ce fac, de fapt, cu produsele primite: „Nu zic mai multe”

Dani Oțil a rămas șocat de prețul unui pătuț pentru copii, mai ales că i s-a subliniat faptul că ar trebui să schimbe salteaua de mai multe ori. Apoi, prezentatorul a ironizat vedetele care fac reclamă la lucruri de copii pe rețelele de socializare, spunând că multe dintre produse ajung într-un final pe Olx.

„Un pat e cât un Matiz, mai bine îmi luam un Matiz când eram mai tânăr. Ați văzut că anumite influencerițe au câte 3 paturi de copii pentru un singur copil? Sunt pe Olx acum, nu zic mai multe. Nouă ne place să dăm și bani”, a mai zis Dani Oțil, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Lăsând la o parte această problemă, Dani Oțil este foarte fericit că în curând se va bucura de primul său copil. Gabriela Prisăcariu s-a confruntat cu câteva dureri de spate în această perioadă, dar Dani Oțil i-a fost alături și a ajutat-o să scape de micile neplăceri. Modelul ține legătura cu fanii săi de pe Instagram, cărora le-a împărtășit faptul că a luat doar 10 kilograme în greutate, deoarece nu a exagerat cu mâncarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...