Dani Oțil, replică savuroasă pentru Ramona Olaru. S-a întâmplat în direct, la “Neatza: “Nu îi încăpeau cracii”

Ana Anitoiu, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 14:59

Dani Oțil a avut o replică savuroasă pentru Ramona Olaru, după ce ea a încercat să facă o glumă, la matinalul Antenei 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Totul a pornit de la un subiect extrem de serios și util pentru această perioadă a anului.

Ce replică savuroasă a primit Ramona Olaru de la Dani Oțil

La ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a discutat despre alimentele recomandate pentru drumurile cu mașina. Pornind de la acest subiect, Răzvan Simion, care are doi copii, a povestit cum tapițeria autoturismului său a avut de suferit în timpul călătoriilor pe care le-a făcut cu fiul și fiica sa. Copiii și-au făcut de cap cu suc și alte lucruri, așa că au apărut pete ce nu s-au mai șters. Ramona Olaru a ținut să spună o glumă, dar fără să se aștepte la replica lui Dani Oțil.

”- Ce ai zis, că ai făcut copii pe bancheta din spate?

– Că a încercat și ea, dar nu îi încăpeau cracii, voia să știe dacă e vreun secret.

– Nu, am zis cp am făcut sute de kilometri cu copiii pe bancheta din spate”, a fost dialogul dintre Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion.

Dani Otil, replica savuroasa pentru Ramona Olaru. S-a intamplat in direct
Imagine de la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu

Dani Oțil, marcat de încercarea de a cumpăra un pătuț de copil

Spre deosebire de colegul său de la matinalul Antenei 1, care deja are doi copii, Dani Oțil se pregătește acum să devină tată pentru prima dată. El și soția lui se pregătesc să-și întâlnească fiul, așa că au mers să cumpere un pătuț de copil. Prezentatorul a povestit experiența în stilul său caracteristic.

”Ai văzut cât e un pat de copil? E cât un Matiz. Am fost într-un magazin să luăm un pat de copil. Când am aflat cât costă, am zis că e bine, până la 16 ani nu îl mai schimb. Dar doamna de acolo mi-a zis că salteaua trebuie schimbată de câteva ori. Și am plecat imediat… Un pat e cât un Matiz, mai bine îmi luăm un Matiz când eram mai tânăr. Ați văzut că anumite influencerite au câte 3 paturi de copii pentru un singur copil. Sunt pe Olx acum, nu zic mai multe. Nouă ne place să dăm și bani”, a spus Dani Oțil.

Ce gest frumos face Dani Oțil pentru soția lui

Dacă la televizor vorbește cu umor despre cum se pregătește să devină tată, acasă Dani Oțil este foarte grijuliu cu soția lui. Gabriela Prisăcariu devenită de curând Oțil a povestit ce face prezentatorul TV pentru ea, astfel încât sarcina să fie mai ușoară.

”Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani. Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport”, a dezvăluit soția lui Dani Oțil pe Instagram.