Nici nu s-a însurat bine că deja se gândeşte la amantă. Dani Oțil a recunoscut tot: „Am vrut”

Ana Anitoiu 18.06.2021, 17:50

Dani Oțil nici nu s-a însurat bine că deja se gândește la amantă. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1, care urmează ca la toamnă să devină pentru prima dată tată, a recunoscut tot, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil a intenționat să își facă o amantă

Dezvăluirea a fost făcută de Dani Oțil în glumă, după ce colegul său, Răzvan Simion, a comentat o situație recentă în care a fost implicat. Mai exact, invitata lor în ediția de vineri, Andreea Ilie, a fost confundată de presă, într-o fotografie, cu actuala sa parteneră. Cântăreața s-a amuzat și a venit la emisiune îmbrăcată cu un tricou cu chipul lui Simion.

”Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi sa vin cu două partenere care să semene intre ele?”, a spus Răzvan Simion. ”Păi tu nu ai bani de una, dar de două! Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!”, a reacționat Dani Oțil. ”Ah, tu nu îți faci amantă de zgârcit!”, a continuat Simion.

Dani Otil a recunoscut ca se gandeste la amanta
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Soția lui Dani Oțil, dezvăluire despre sarcină

Dani Oțil mai are de așteptat aproximativ trei luni până când își va ține în brațe copilul pentru prima dată. El și Gabriela Prisăcariu vor avea un fiu. Încă nu i-au dezvăluit numele. Deocamdată îl alintă ”cârcel”. Tânăra a dezvăluit recent, pe internet, ce i se pare ciudat în cea de-a șaptea lună de sarcină.

”Recunosc că este ciudat să nu îmi mai pot cuprinde talia cu mâinile… Dar niciodată nu m-am simțit atât de bine cu corpul meu”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, lângă o fotografie în care apare cu burtica de gravidă la vedere.

Dani Oțil ar putea deveni tată din nou

De asemenea, recent, Gabriela Prisăcariu a dat din casă spunând că ea și Dani Oțil ar putea deveni părinți din nou, dacă se va întâmpla să mai rămână însărcinată. Partenera prezentatorului a precizat că nu întâmpină probleme cu sarcina. Ea și Oțil s-au căsătorit în luna mai după aproximativ trei ani de relație.

”Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus Gabriela Prisăcariu pentru playtech.ro.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...