Dani Oțil, anunț neaşteptat despre Neatza. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1

Stan Filon 25.03.2022, 13:31
Dani Oțil, anunț neaşteptat despre Neatza. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1

Au apărut probleme la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Cel mai longeviv matinal din România, care a împlinit în luna februarie 14 ani de emisie, începe să dea dovadă de ușoare semne de „bătrânețe”. Chiar dacă prezentatorii sunt la fel de energici ca la început, studioul a început să pună probleme celor de la Antena 1, după cum s-a văzut în ultimele două zile.

Dani Oțil, anunț neaşteptat despre problemele de la Neatza

Matinalul de la Antena 1 a început și astăzi cu ceva probleme. Cei doi prezentatori au recunoscut că sunt probleme tehnice, iar telespectatorii au sesizat acest lucru chiar de ieri, de când imaginea de pe ecran se închidea câteodată. Ei bine, aceste probleme au continuat și în ediția de astăzi, când matinalii au fost nevoiți să ia o „pauză publicitară” forțată, chiar în timpul unui joc. Dani a explicat după ce a revenit pe micul ecran ce se întâmplă.

Așadar, am aflat că platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” se confruntă cu o problemă legată de electrictate. Mai exact, clădirea, probabil, a rămas fără curent electric. Cârcotașii ar spune imediat că Antena 1 a primit poate o factură prea mare la curent, de când prețurile la energie au explodat pur și simplu, însă problema este cu siguranță alta.

Dani Otil, anunt neasteptat despre problemele de la Neatza
Dani Otil, anunt neasteptat despre problemele de la Neatza

Matinalii, forțați să mai ia câte o „pauză publicitară”

Matinalii de la Antena 1 au fost nevoiți să se descurce fără curent electric de la rețea, așa că au adus de urgență un generator, care se pare că nu face față la tot consumul unei emisiuni de televiziune de dimensiunea celei de la Antena 1, așa că mai pică curentul, câteodată. Și soluția de avarie găsită de Antena 1 este una foarte costisitoare, deoarece generatorul funcționează pe combustibil, care știm cu toții că se scumpește zilnic. Dani chiar a făcut haz de necaz și a spus că „Neața cu Răzvan și Dani” este …cea mai scumpă emisiune din România.

„Ieri a fost o zi pentru noi…. de să o bagi într-o pungă de nailon și să o lași acolo!… Astăzi ne-a picat de mai multe ori curentul, suntem pe generator, suntem cea mai scumpă emisiune de televiziune”, a dezvăluit Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii.

Emisiunea de astăzi a venit și cu o surpriză plăcută. Telespectatorii au avut ocazia să-l cunoască pe Tudor, fiul în vârstă de 13 ani al prezentatorului Răzvan Simion. Adolescentul și-a făcut apariția în platou, alături de cunoscuta echipă „Profesorii trăsniți”, împreună cu care a făcut experiment științific dedicat copiilor. „Cercetătorii” au făcut în direct un slime.

Chiar dacă prezentatorul de televiziune are o relație foarte bună cu copiii săi, după divorțul de mama lor, vedeta nu postează aproape niciodată fotografii cu cei doi copii ai săi, preferând să îi țină cât mai departe de ochii curioșilor. La fel a făcut și fosta sa soție, care a preferat să rămână în afara reflectoarelor pentru a-și crește copiii liniștită. Anul trecut, Diana a decis să se recăsătorească, la 6 ani după divorțul de Răzvan Simion.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...