Dani Oțil, extrem de grijuliu cu soția lui. Ce vrea să impună la Neatza pentru binele Gabrielei

Ana Anitoiu 15.07.2021, 10:40

Dani Oțil este extrem de grijuliu cu soția lui, Gabriela, care urmează să nască un băiețel în această toamnă. Coprezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” vrea să impună o regulă la matinalul Antenei 1 de dragul ei.

Cum a dovedit Dani Oțil că este extrem de grijuliu cu soția lui

Dani Oțil se pregătește să devină tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu va naște la toamnă un băiețel, iar coprezentatorul matinalului de la Antena 1 are grijă ca această perioadă să fie cât mai ușoară pentru soția lui. Splendida blondă a dezvăluit, de exemplu, că partenerul ei obișnuiește să îi facă masaje atunci când se confruntă cu dureri de spate.

Întrucât în ediția de joi a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost prezentat un reportaj cu numeroase bunătăți, Dani Oțil a pus piciorul în prag și a propus ca acest tip de materiale să nu se mai difuzeze în cadrul matinalului până în toamnă. ”Aș vrea să se suspende acest tip de reportaje până în toamnă, că se uită și gravide. Nu știi ce să alegi”, a spus el.

Dani Otil, extrem de grijuliu cu sotia lui. Ce vrea sa impuna la Neatza pentru binele Gabrielei
Dani Otil si sotia lui, Gabriela

Motivul pentru care Dani Oțil a făcut propunerea

Cel mai probabil, Dani Oțil a fost cu gândul la soția lui, Gabriela, care probabil poftește în această perioadă la diverse bunătăți. Tânăra a povestit în urmă cu ceva timp că nu e chinuită de cine știe ce pofte, deși apare adesea pe rețelele de socializare cu câte o înghețată sau o băutură răcoritoare. În plus, bebelușul i-a dat bătăi de cap când a determinat-o să mănânce chipsuri picante, deși ea nu este obișnuită cu astfel de alimente. În ziua următoare, manechinul a trebuit să se mulțumească doar cu sucuri naturale.

”Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport”, a dezvăluit soția lui Dani Oțil pe Instagram, căreia medicii i-au spus că în această perioadă nu trebuie să facă mișcare așa cum obișnuia să facă.

Dani Oțil și soția lui, un al doilea copil?

Recent, Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață nu ar spune nu unui al doilea copil, dacă li se va întâmpla ca încă un bebeluș să apară în viața lor. Vezi AICI ce gest impresionant a făcut soția lui Dani Oțil pentru prezentator!

”Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus soția lui Dani Oțil pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...