Dani Oțil a comis-o în direct. Ce i-a spus unei invitate de față cu toată lumea: “Pitica naibii”

Nicu Stan 01.04.2021, 13:23

Dani Oțil a comis-o în direct. Este incredibil ce i-a spus unei invitate de față cu toată lumea. Despre ce invitată este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Dani Oțil și-a făcut o invitată, în direct, ”pitica naibi”. Cum a reacționat vedeta

Dani Oțil a comis-o în direct, în timpul emisiunii matinale de la Antena 1. Partenerul lui Răzvan Simion i-a spus unei invitate, de față cu toată lumea, în direct, ”pitica naibii”.

Colegii de platou ai lui Dani Oțil au rămas muți când au auzit cum i s-a adresat prezentatorul invitatei sale. Are loc ziua și întâmplarea haioasă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Valerie Lungu si Dani Otil
Valerie Lungu si Dani Otil

Cine este Valerie Lungu

Îndrăgitul matinal Dani Oțil a făcut spectacol, ca de fiecare dată, stârnind amuzamentul celor din platou, dar și a telespectatorilor de acasă. Viitorul tătic a invitat-o la matinalul de la Antena 1 pe frumoasa Valerie Lungu, una dintre cele mai apreciate vedete de pe TikTok, iar dialogul spumos dintre cei doi a făcut furori.

Frumoasa blondă de 27 de ani este din Republica Moldova și este fiica solistei de muzică ușoară Victoria Lungu. Valerie Lungu a devenit cunoscută publicului din România de când cu participarea sa la show-ul Bravo, ai Stil! de pe Kanal D, show în care a fost apreciată pentru stilul și carisma de care dă dovadă.

Valerie Lungu a povestit cum este să fii influencer

Asfel, invitată la Neatza, Valerie Lungu a povestit  ce înseamnă să fii influencer și cât de mult se muncește pentru a fi vedetă  TikTok. Frumoasa blondină a fost întâmpinată de Dani Oțil, iar glumele dintre cei doi nu au întârziat să apară.

Dani Oțil a numit-o pe vedeta TikTok ”pitica naibii”, făcând referire la înălțimea vedetei, care măsoară doar 1.58 de centimetri. De asemenea, Valeria Lungu nu este la prima apariție în emisiunea Neatza, ea a mai participat în cadrul emisiunii în urmă ci cinci ani, respectiv în anul 2016.

Primul dialog spumos dintre cei doi

Dani: Am fost bun cu tine?

Valerie: Nu, că tu nu ești bun cu nimeni. Am zis că mamă, vin de 1 aprilie, faci mișto de mine, nici nu mai vreau.

Dani: De ce spui că nu sunt bun cu nimeni? Ai vorbit cu pisica mea?

Valerie. Nu, de ce? Ai chinuit-o și pe ea?

Dani: Draga mea, eu lucrez cu materialul clientului!”, a fost un prim schimb de replici dintre cei doi. După aceasta, dialogul a devenit și mai interesant când Valerie Lungu a spus că se cunoaște cu Florin Ristei.

Cel de-al doilea dialog în care Dani Oțil o face pe Valerie Lungu ”pitica naibii”

”Dani: De unde-l cunoști pe Florin Ristei?

Valerie: De acum 5 sau 7 ani de la un concert.

Dani: Ai rămas după concert?

Valerie: Da, dansam.

Dani: Ai dansat? Pitica naibii!

Florin Ristei: Cum să zici asta la televizor?

Dani: Nu e a mea replica, e a…știți voi cui (imitându-l pe Vadim Tudor)”, este dialogul după care toată lumea a izbucnit în râs, inclusiv Valerie Lungu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI