Dana Budeanu, mesaj scandalos după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „Marș! Sunteți o rușine și atât!”

Andrei Simion 10.06.2023, 22:42

Celebra Dana Budeanu a reacționat după moartea neașteptată a creatorului de modă Stephan Pelger. Vedeta a transmis un mesaj extrem de dur cu privire la decizia acestuia de a-și pune capăt zilelor.

Reacția Danei Budeanu după moartea lui Stephan Pelger

Este bine știut faptul că Dana Budeanu spune lucrurilor pe nume și fără menajamente. Și în acest context, considerat delicat de foarte mulți români, creatoarea de modă și-a exprimat opinia. Mesajul postat de vedetă pe rețelele sociale este tranșant și blamează gestul lui Stephan Pelger, precum și persoanele care vorbesc despre despresie.

„Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood! Săracilor sunteți dân Militari, dân Berceni și dă la țară! Marș la muncă că a venit facutura la gunoi. Giancărilor, lăsați-ne cu depresiile și harnelile voastre! Marș! Sunteți o rușine și atât! Adolescenții se uită la voi și cred că asta e viața, scamelor! Viața luzărilor drogatz înseamnă credință, iubire, putere, încredere. Marș!”, a precizat Dana Budeanu pe internet.

Stephan Pelger 2
Stephan Pelger

Vedeta nu crede în depresie

Dana Budeanu nu este singura persoană din showbiz care a criticat gestul făcut de celebrul creator de modă din România. Lucian Becali, unul dintre nepoţii latifundiarului din Pipera, a reacţionat dur după ce Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei.

De-a lungul anilor, designerul a fost internat la psihiatrie, prima oară când era doar un copil. Cu toate acestea, moartea lui Pelger nu l-a impresionat pe nepotul lui Gigi Becali.

„Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul,nene, bă băieți dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependente de droguri, după care vezi doamne voi „cădeti în depresie”! Munca vindecă depresia, 100%! Toate putorile au „depresie”, mă, sărăcuții de ei, de la atâta lene și droguri fac depresie! N-am auzit vreun muncitor de la IMGB să facă depresie!”, a scris Lucian Becali în mediul online.

Citește și Semnalul de alarmă pe care prietenii l-au ignorat. Stephan Pelger era îngrozit de anul 2023, ce șoc a trăit

Urmăriți Impact.ro și pe