Dana Budeanu, mesaj inedit pentru un șofer de autobuz. Reacție savuroasă a vedetei în mediul online. „Am oprit toți”

Badea Violeta 04.04.2023, 20:03

Dana Budeanu este cunoscută pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume. Nu de puține ori, creatoarea de modă a criticat vedetele din România, fără a ține cont de consecințe. Iată însă că vedeta știe să aducă și laude oamenilor, evident atunci când aceştia le merită pe deplin. Iată ce mesaj a transmis vedeta unui șofer de autobuz!

Dana Budeanu, surprinsă de gestul făcut de un șofer de autobuz. Vedeta nu se aștepta la așa ceva și l-a lăudat pe bărbat

Dana Budeanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă de la noi din țară.

Totodată, vedeta este cunoscută și pentru rubricile pe care le distribuia în mediul online, unde obișnuia să critice nume sonore din showbizul autohton și nu numai.

Acum, însă, a venit vremea ca Dana Budeanu să rămână impresionată de gestul unui bărbat. Este vorba despre un șofer de autobuz, care a așteptat un cuplu în vârstă să ajungă la mijlocul de transport. Recent, creatoarea de modă a povestit momentul pe o rețea socială.

„Șoferul autobuzului B 421 STB (linia 182), un minunat, care a așteptat un cuplu în vârstă să ajungă la autobuz, după ce noi, chiar dacă era roșu pentru pietoni, am oprit toți ca ei să treacă și să prindă autobuzul!

RESPECT!
ASTA E ROMANIA!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Dana Budeanu.

Citește și Dana Budeanu, comentariu acid la adresa lui Carmen Iohannis. Ce a remarcat la ținuta Primei Doamne!

Dana Budeanu 1
Dana Budeanu 

Dana Budeanu, despre influencerițele din România

În cadrul unei rubrici recente „Amețitele și Mafioții”, disponibilă exclusiv pe aplicația Verdict by Dana Budeanu, creatoarea de modă a criticat în termeni duri influencerițele din țara noastră care prezintă rețete în mediul online.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz?

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei. Nu mai fierbe pastele 18 minute.

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor.”, a spus Dana Budeanu în mediul online.

Citește și Dana Budeanu, dezvăluiri despre scandalul Bâstroe. Acuzații grave la adresa autorităților române: „Au ştiut de un an!”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...