Dana Budeanu îl face praf pe Klaus Iohannis: „El știe ce e aia să crești un copil”

Badea Violeta 24.05.2023, 09:57

E a treia zi de grevă generală. Profesorii sunt extrem de revoltați și susțin că nu se vor întoarce la catedre până nu vor obţine majorarea salarială solicitată. Pe marginea acestui subiect a vorbit deschis și Dana Budeanu. Creatoarea de modă nu s-a mai putut abține și a lansat un atac direct la adresa lui Klaus Iohannis. Iată ce a spus vedeta despre președintele României!

Dana Budeanu, despre greva profesorilor

Este un adevărat haos în învățământul românesc. De trei zile, cadrele didactice sunt în grevă și mai multe examene importante riscă să fie amânate. Deja elevii de clasa a VI-a au fost anunțați că Evaluarea Națională, care urma să înceapă miercuri, 24 mai, a fost amânată cu o săptămână.

Amintim că liderii sindicali cer ca un profesor debutant să primeasccă un salariu de 4.000 de lei, iar un profesor la final de carieră să încaseze 7.000 de lei în mână.

Cum a comentat Dana Budeanu situaţia din învăţământ? Ei bine, creatoarea de modă consideră că lefurile cadrelor didactice trebuie să fie mai mari. Totuși, designer-ul susține că nu toți dascălii ar merita să beneficieze de creșteri salariale.

„Pe parcursul ultimilor 15 ani au crescut salariile profesorilor, eu sunt pro să le crească, cui merită. Au crescut salariile de 3-4 ori. Am înțeles că de aia e sistemul în derivă și în ultimul hal pentru că nu cresc acum salariile.

Deci de mâine dacă cresc salariile tot sistemul se repară. Vin profesorii, facem revoluție, toți copiii ies de zece. Sau ce se întâmplă? În ultimele dăți când au crescut salariile cu ce s-a îmbunătățit sistemul de învățământ din România?

Cum s-a îmbunătățit pentru copii noștri acest sistem? Vă spun eu: nu s-a îmbunătățit, a fost distrus”, a declarat vedeta, la România TV.

Citește și Dana Budeanu, apariție răvășitoare în costum de baie. Vedeta face furori cu felul în care arată!

Dana Budeanu
Dana Budeanu

„Păi ce el are copii?”

De asemenea, Dana Budeanu a aruncat câteva săgeți către Klaus Iohannis, cel care a lansat proiectul „România educată”. „Acest proiect „România educată” este exclusiv proiectul lui Klaus Iohannis. Exclusiv! Felicitări! Aduce progresismul în sistem. Ce să aducă? Păi ce el are copii?

El știe ce e aia să crești un copil, să predai copilul la școală și sistemul să ți-l educe și să vină acasă…el nu are acest barometru. Ca să înțelegeți mascarada și că nu este despre profesori și că sunteți folosiți așa cum sunt folosite toate categoriile din România, de către sindicaliști.

Sindicaliștii care sunt întorși cu cheia. Tu ai auzit din gura vreunui lider sindical „Deca” sau din gura vreunui lider sindical „Iohannis”?”, a transmis vedeta.

Citește și Dana Budeanu, atac dur la profesorii care intră în grevă: „De ce nu v-ați răsculat anul trecut, pe vremea asta? Că era dezastru!”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...