Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a impresionat până și pe Mihai Gâdea, directorul de la Antena 3

Stan Filon 03.09.2020, 09:23
Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a impresionat până și pe Mihai Gâdea, directorul de la Antena 3

S-a aflat ce studii are, de fapt, Dana Budeanu! S-a făcut remarcată în România ca și critic de modă, dar bruneta are studii serioase în alte domenii, după cum chiar ea a recunoscut în emisiunea lui Mihai Gâdea de la postul de televiziune Antena 3.

Dana Budeanu are studii făcute în străinătate

Invitata lui Mihai Gâdea a vorbit în stilul său caracteristic despre mai multe probleme cu care se confruntă România, dar și românii. Dana Budeanu a afirmat, marți, la Sinteza zilei, că nu este de acord cu sintagma „vrem o țară ca afară” și a arătat că politicienii care se folosesc de ea sunt demagogi.

Dana Budeanu spune că România este cu mult în urma țărilor dezvoltate precum Germania, Italia sau America, iar politicienii români nu ar trebui să promite ”o țară ca afară”, ci să le facă românilor o țară care să răspundă nevoilor lor, care să-i țină pe tineri în țară. Criticul de modă a vorbit și despre Uniunea Europeană, mai ales că are studii în acest domeniu.

Dana Budeanu are studii făcute în străinătate
Dana Budeanu are studii făcute în străinătate

Criticul de modă are doctorat în integrare europeană și master în studii est-europene

„Orice politician care vine și vă spune că vrea să candideze ca să facă România ca afară, pac, ați închis televizorul. Ăla e un demagog – nu există o Românie ca afară. Nu, măh, tu trebuie să faci o Românie pentru ai tăi, pentru nația asta.

O Românie capabilă să fie bună pentru nația asta, așa cum e ea. Noi nu o să fim nici britanici, nici francezi, nici nemți niciodată. Nici peste 300 de ani! Noi sunem români, cu bune, cu rele. Să vină unii care pot să facă să fie bine pentru români, să nu mai plece.. Atât!

De câți ani suntem în Uniunea Europeană? Ce a făcut UE? Trei fonduri? Ce a făcut concret pentru noi, unde suntem noi, în afară de ăștia care au plecat să muncească pe nimic? Atenție că am doctorat în integrare europeană, liniștiți-vă! Și master în studii est-europene”, a spus Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...