Dana Budeanu, cuvinte dure despre Gabriela Firea. S-a rupt lanţul de iubire? „Nu ne-am înţeles deloc”

Ioana Bucur 18.02.2021, 08:10
Dana Budeanu, cuvinte dure despre Gabriela Firea. S-a rupt lanţul de iubire? „Nu ne-am înţeles deloc”

Gata, s-a rupt lanțul de iubire dintre Gabriela Firea și Dana Budeanu? S-au spus cuvinte dure despre fostul primar al Bucureștiului. Budeanu a desființat-o pe cea pe care declara, la un moment dat, că o sprijină cu toată încrederea. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu prietenia lor.

Dana Budeanu, cuvinte dure despre Gabriela Firea

Dana Budeanu a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre relația ei cu Gabriela Firea. După ce a i-a fost unul dintre cei mai vocali susținători în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, Budeanu a vorbit despre un moment extrem de tensionat între cele două. Într-un episod al emisiunii sale online, „Verdict”, criticul vestimentar i-a luat pe cei mai cunoscuți politicieni români la rând. Atunci când a venit rândul Gabrielei Firea, Dana Budeanu a avut o reacție surprinzătoare. Știind că sunt prietene, mulți s-ar fi așteptat, poate, să audă cuvinte de laudă la adresa actualului parlamentar PSD, însă realitatea a fost cu totul alta. Budeanu a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată cum se îmbracă fostul primar al Bucureștiului și că i-ar fi spus asta direct, însă „nu ne-am înțeles deloc”.

„Cu Gabriela Firea am discutat o singură dată despre vestimentație și nu ne-am înțeles deloc pentru că ea este extrem de conservatoare. Este la extrema cealaltă de mine. Nu am avut cum să sparg acest perete. Ar fi contat mult pentru ea dacă m-ar fi lăsat să fac asta. Azi poate că îmi dă dreptate pentru că felul în care se îmbracă sau își face părul astăzi nu mai e la fel perceput”, a spus Dana Budeanu, in emisiunea sa de pe YouTube.

Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă
Dana Budeanu, despre Gabriela Firea

Pe cine dă vina Dana Budeanu pentru alegerile proaste, în materie de haine, pe care le face Gabriela Firea? Pe soțul ei, Florentin Pandele. Seria dezvăluirilor a continuat cu câteva detalii despre relația celor doi și despre influența pe care edilul din Voluntari o are asupra stilului vestimentar al parlamentarului.

„Stilul ei vestimentar este unul care mie nu îmi place. Abordările ei vestimentare sunt conservatoare, sunt și pe gustul soțului. Soțul are influență majoră asupra ei. Influenţa cu care eu nu sunt de acord. Uite ca am zis si asta… Ea ar putea să arate mult mai mișto. Eu aş face nişte schimbări. Oricum, a evoluat mult… Cred că ea poate purta multe combinații îndrăznețe, trebuie să renunțe la blocaje și să nu mai țină cont de părerea celorlalți”, a spus Dana Budeanu.

„O femeie cât o sută de bărbați”

Dana Budeanu i-a fost alături Gabrielei Firea pe tot parcursul campaniei electorale din toamna anului 2020. Cele două s-au întâlnit, față în față, chiar într-unul dintre episoadele „Verdict Politic”, o ediție specială, dedicată fostului primar. Înainte de a-i pune cele zece întrebări pe care i le pregătise, Dana Budeanu a ținut să explice de ce a ales să o sprijine pe Firea:

„Am sprijinit o femeie în această campanie. O femeie cât o sută de bărbați. Aș lua-o de la capăt oricând. Nu am greșit o secundă că am făcut această alegere singură și independentă ca de fiecare dată”, a explicat Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...