Dan Petrescu pleacă în Arabia Saudită după despărțirea de CFR Cluj. Salariu uriaș pentru antrenorul român

Stan Filon 17.12.2020, 16:20
Dan Petrescu pleacă în Arabia Saudită după despărțirea de CFR Cluj. Salariu uriaș pentru antrenorul român

Dan Petrescu merge mai departe, după despărțirea de CFR Cluj! Antrenorul este pe cale să semneze un contract foarte bănos, în Arabia Saudită. Șeicii de la Al Nassr Riad sunt dispuși să-l umple de bani pe antrenorul român!

Dan Petrescu va pleca în Arabia Saudită, la Al Nassr

Dan Petrescu este curtat de mai multe echipe, dar se pare că este pe cale să accepte propunerea celor de la Al Nassr, echipă care trece printr-o perioadă mai grea în campionatul Arabiei Saudite. Este ultima în clasament, cu 4 puncte în 8 etape. Sursele GSP.ro susțin că negocierile dintre cele două părți sunt foarte avansate și sunt șanse de 90% ca mutarea să se facă în câteva zile, urmând ca Dan Petrescu să-l înlocuiască pe Rui Vitoria.

Dan Petrescu ar urma să primească un salariu mai mult decât frumos. Nu mai puțin de 2 milioane de euro ar urma să câștige pe an, potrivit informațiilor publicate de Gazeta Sporturilor.

Dan Petrescu ar putea antrena în Arabia Saudită
Dan Petrescu ar putea antrena în Arabia Saudită

Salariu foarte atractiv pentru Dan Petrescu la Al Nassr

Campioană de 9 ori în Arabia Saudită, ultima dată în 2019, Al Nassr vrea să revină în lupta pentru primele locuri, iar șefii speră ca Dan Petrescu să redreseze clubul. Următorul meci al lui Al Nassr va fi pe 21 decembrie, cu Al-Batin, locul 7, cu 11 puncte.

”Burscul” își face deja planuri pentru viitoarele transferuri și vrea să aducă un jucător de la CFR Cluj. Sursele GSP.ro susțin că Damjan Djokovic (mijlocaș central, 30 de ani) sau Andrei Burcă (fundaș central, 27 de ani) ar putea ajunge în Arabia Saudită.

Cele mai mari șanse să ajungă la Al Nassr le are mijlocașul croat, suma de transfer în cazul lui fiind de aproximativ 500.000 de euro, spre deosebire de 1,5 milioane cât ar fi în cazul internaționalului român.

Dan Petrescu se va afla într-o companie selctă în campionatul Arabiei Saudite. Acesta s-ar putea duela cu Răzvan Luceescu, antrenorul lui Al Hilal. Lucescu este lider în Arabia Saudită, cu 19 puncte, iar în sezonul trecut a cucerit campionatul și Cupa. Al Hilal a câștigat pe 23 noiembrie meciul cu Al Nasr, 2-0.

De-a lungul carierei, Petrescu a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe