Dan Negru vorbește în premieră despre soția sa. ”Am pierdut un apartament la nuntă”

Ana Anitoiu 22.12.2020, 13:46

Dan Negru a vorbit în premieră despre soția sa. Celebrul prezentator de televiziune de la Antena 1 a făcut dezvăluiri din viața personală și a povestit, între altele, că la nunta lui a pierdut un apartament, dar și cum este el acasă, în relația cu partenera lui de viață, care lucrează într-un domeniu complet diferit față de cel în care el a devenit cunoscut.

Cum a pierdut Dan Negru un apartament, la nunta lui

Dan Negru a spus că soția lui este medic stomatolog, iar profesia lui nu a însemnat pentru el și partenera lui că trebuie să își afișeze familia oricând și oriunde. Cei doi preferă să fie discreți în privința vieții personale. De altfel, această alegere a lor i-a costat, probabil, un apartament, la nuntă.

”Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia. Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa. Asta nu înseamnă că nu-i înțeleg pe cei care preferă exhibiționismul mediatic, dimpotrivă, îmi plac, mă uit şi eu cu interes şi curiozitate la ei, doar că nu îmi place să fiu eu personajul principal, îmi place să fiu doar spectator”, a spus Dan Negru, într-un interviu pentru Viva!.

Cum este Dan Negru, acasă, în relație cu soția și copiii lui

De asemenea, Dan Negru a dezvăluit că acasă nu vorbește nici mult, nici tare. El a recunoscut că atunci când ajunge în locuința lui, intră mai degrabă în rolul de ”asistenta TV”, adică ”aia care îi ține trena prezentatorului”. Iar atunci când vine vorba despre copiii săi, el este părintele permisiv.

”Sunt permisiv, Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca. Sunt partenerul de şah al lui Bogdan, fac puzzle-uri cu Dara și mă hârjonesc cu mioriticul Google. O fi timp şi pentru severitate, deşi sper să nu fie nevoie”, a mai spus celebrul prezentator de televiziune.

Dan Negru vorbeste in premiera despre sotia sa. Am pierdut un apartament la nunta
Dan Negru, alaturi de familia lui

Dan Negru abia așteaptă ca elevii din România să poată reveni la școală

Ca părinte, Dan Negru a spus că așteaptă ca elevii din țară să poată reveni la școală, astfel încât să aibă parte de un învățător sau un profesor care să se uite în ochii lor, fără să fie nevoie de câte un ecran între ei, în timpul orelor de curs. El a recunoscut că și familia lui întâmpină dificultăți cu școala online.

”Cel mai mult mă încurcă întrebările din şcoală, pentru că, pe lângă nenorocirea că nu mai există învățător, profesor decât pe ecrane, mai e şi încurcătura unor materii complicate chiar şi pentru cei maturi. Aştept şcoala normală în care un învățător, un profesor să se uite în ochii unui copil fără să o facă printr-un ecran”, a spus el.

Dezvăluiri din culisele Revelionului filmat de Dan Negru

Recent, Dan Negru a anunțat că unul dintre cele mai așteptate show-uri de la sfârșitul anului a fost realizat. Prezentatorul a dezvăluit că telespectatorii săi se vor putea bucura de un spectacol extraordinar, de Revelion, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus. El a precizat că filmările au fost gândite astfel încât să se respecte măsurile de siguranță.

Totuși, la filmările spectacolului de Revelion din acest an, Dan Negru a întâmpinat unele probleme. Câteva imagini ce au fost distribuite în exclusivitate de sursa menționată, din galeria foto, arată exact ce s-a întâmplat în platoul de televiziune. Mai multe detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI