EXCLUSIV. Dan Negru a refuzat șansa vieții pentru a rămâne în televiziune. Ce i-au propus moldovenii

Carmen Andrei 19.11.2020, 10:59
EXCLUSIV. Dan Negru a refuzat șansa vieții pentru a rămâne în televiziune. Ce i-au propus moldovenii

Dan Negru este ”Regele audiențelor” și în România, și în Republica Moldova, acolo unde prezintă, de 12 ani, emisiunile ”Da sau Nu” și ”Roata Norocului”, la postul de televiziune Prime TV. În tot acest răstimp, celebrului om de televiziune i s-a propus adesea cetățenia moldovenească, mai ales înainte de alegeri: ”Nu vreau să mă bag în politică, am refuzat”, a declarat Dan, în exclusivitate pentru Impact.ro. El ne-a mai povestit că, în delegația de peste graniță, este tratat într-un mod foarte plăcut și că revine mereu cu plăcere la Chișinău.

Dan Negru, propunere de a intra în politică în Republica Moldova. ”Au vrut să-mi dea cetățenia”

Dan Negru a muncit și la vreme de pandemie, în Republica Moldova, unde a înregistrat, în doar 12 zile, toate edițiile emisiunilor lui, ”Da sau Nu” și ”Roata norocului”: ”Am fost acolo cu mașina, am muncit foarte mult, au fost condiții ca la vreme de pandemie, am înregistrat și edițiile speciale de Revelion”, ne-a spus vedeta Antena 1.

Dan Negru in Chisinau

Întrebat de reporterii Impact.ro dacă își dorește cetățenia moldovenească, Dan a răspuns: ”Muncesc în Republica Moldova de 12 ani, îmi place echipa de la Prime TV, sunt adevărați profesioniști. Am prins trei campanii acolo și în toate m-au implicat în Fake News, probabil pentru că show-ul meu e cel mai urmărit și vor să mă atragă. Mi-au propus cetățenie ca să mă bag în politică, dar nu am vrut”. Dan a mai adăugat că se simte răsfățat ca un prinț, pe perioada șederii în Republica Moldova: ”Călătoresc cu avionul la clasa business, sunt cazat la un hotel foarte bun și am mașină cu șofer la scară”.

A fost coleg cu fiul fostului președinte, Timofti

Zilele trecute, după ce Maia Sandu a fost desemnată preşedintele Republicii Moldova, Dan Negru a postat pe conturile sociale un mesaj cu tâlc, dar și o fotografie realizată în Chișinău: ”Și rușii și românii se bat pe bucata asta de pământ, dar nici unii, nici alții n-au fost convingători și sinceri. Ambasada României în Chișinău e la intersecția străzilor “Pușkin” cu “București”. Asta spune totul ! Asta e Moldova: intersecția Rusiei cu România ! Bătălia mare e in mentalitate: Moldova trebuie convinsă că nu e doar o intersecție! Dacă românii ar fi fost interesați de Moldova la fel de mult pe cât au fost interesați de America lui Trump sau Biden , România s-ar fi făcut Mare”, a menționat el, pe Facebook.

Dan Negru e vedeta si in Republica Moldova

Dan Negru ne-a dezvăluit că a lucrat cu Nicu Timofti, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti: ”Băiatul lui a făcut parte din echipa mea, un băiat muncitor, fără fițe de vedetă, foarte muncitor, o reală plăcere să lucrezi cu el. Iar pe tatăl lui l-am avut invitat într-o ediție a emisiunii”. Însă, vedeta tv a mai colaborat cu un nume sonor: ”Dorin Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, și unul dintre politicienii de top de acolo, a fost în echipa mea când lucram cu Valeriu Lazarov. Era student la București. Dacă acceptam să fac parte din vreun partid, aș fi fost al doilea om politic al lui Valeriu Lazarov, la Chișinău”. În prezent, Dan Negru se află în febra pregătirilor pentru tradiționala sa emisiune de Revelion, de la Antena 1, și care, timp de 19 ani, l-a propulsat în topul audiențelor: ”Filmările vor fi la începutul lunii decembrie, avem artiști iubiți, vom face show, ca în fiecare an, ca să mai uite lumea de necazuri!”, a mai completat Dan Negru, pentru Impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe