EXCLUSIV

Dan Negru, înconjurat de 34 de fete. Cum a ajuns prezentatorul Antena 1 în această ipostază EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 01.06.2021, 21:08
Dan Negru, înconjurat de 34 de fete. Cum a ajuns prezentatorul Antena 1 în această ipostază EXCLUSIV

Dan Negru, gazda emisiunii ”Next Star” (Antena 1), a dat timpul înapoi, de 1 Iunie, ”Ziua Copilului”. El și-a amintit, cu nostalgie, de anii în care era răsfățat atât de părinți, cât și de numeroasele sale colege de clasă: ”La Liceul Economic din Timișoara eram singurul băiat, dintr-o clasă cu 34 de fete”, ne-a spus Dan, pentru impact.ro. Vedeta Antena 1 ne-a oferit și o fotografie de suflet, din anii de liceu, în care apare înconjurat de toate frumusețile orașului natal.

”Când eram mic, mă enervau exercițiile din manualele lui Gheba”

Celebrul prezentator a avut o copilărie de invidiat: ”Am fost singur la părinți, răsfățat de toată familia. Cred în copiii răsfățați și nu cred în teoria că un copil răsfățat ajunge un vagabond, un coate goale. Cred că răsfățul e o forma de iubire. Copilăria mea a fost neobișnuită, pentru că nu mi-a lipsit nimic. E o modă să spui că ai avut lipsuri în copilărie, dar eu nu le-am avut!”, ne-a spus Dan Negru, pentru impact.ro.

Dan Negru învăța bine, însă matematica i-a dat ceva bătăi de cap: ”Când eram mic, mă enervau exercițiile din manualele lui Gheba. Apoi, când am crescut, l-am întâlnit o singură dată, avea aproape 90 de ani, și i-am spus că, în adolescență, am luat în cap multe cărți cartonate care-i purtau numele. Nu l-am văzut niciodată la televizor, n-am citit niciun interviu cu el, deși era lucid, spumos și plin de bancuri. A murit în 2004, în anonimat. La înmormântare, au fost vreo 30 de oameni și niciun elev”.

Dan Negru, inconjurat de 34 de fete
Dan Negru, la 17 ani, înconjurat de colegele de liceu

”La Liceul Economic din Timișoara eram singurul băiat, dintr-o clasă cu 34 de fete”

Apoi, mai târziu, în anii de liceu, a fost tratat de colege ca un prinț: ”Am fost răsfățat și în anii de școală. La Liceul Economic din Timișoara eram singurul băiat, dintr-o clasă cu 34 de fete. Ăla a fost un mare răsfăț”, a mai adăugat Dan Negru.

Răsfățul avea însă să vină la pachet și cu un mare dezavantaj: ”Era greu la chiul. Imediat își dădeau seama profesorii că lipsea băiatul”, ne-a mai povestit el, amuzat de situație. La Bacalaureat, Dan a obținut media 9,20. A absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Jurnalism.

Prezentatorul emisiunii ”Next Star” va împărți moștenirea, în mod egal, celor doi copii ai săi

Dan Negru este acum și el tată, are doi copii. Fiica, Dara, și fiul, Bogdan, vor moșteni imperiul lui financiar. Dan a dat lovitura nu numai în televiziune, ci și în afacerile cu imobiliare. Tot ce a câștigat, din munca de prezentator tv, a investit în clădiri de birouri, având patru numai în București. Clădirile, în care a investit în jur de 600.000 de euro, ca să le înalțe, și pe care le închiriază cu aproximativ 25 de euro, metrul pătrat, vor fi moștenite de cei doi copii ai lui, Dara și Bogdan, în mod egal, potrivit apropiaților lui, cărora Dan li s-a confesat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...