Dan Negru, dezvăluiri în premieră despre salariul său uriaș. ”Confidențial înseamnă că e mic”. Câți bani ia, de fapt

Elena Avramescu 09.09.2020, 19:27
Dan Negru, dezvăluiri în premieră despre salariul său uriaș. ”Confidențial înseamnă că e mic”. Câți bani ia, de fapt

Una dintre cele mai arzătoare întrebări care stă pe buzele românilor este legată de salariul celebrităților, precum Dan Negru, Andreea Esca, Andra Măruță sau Ștefan Bănică Jr. Chiar dacă nu vor să vorbească despre câștigurile lor, nimic nu rămâne ascuns pe vecie, astfel că s-a aflat cât câștigă cele mai îndrăgite vedete de la noi din casă.

Dan Negru, dezvăluiri în premieră despre salariul său uriaș

Dan Negru, îndrăgitul prezentator de la Antena 1, fiind sătul de aceste întrebări, a făcut recent o postare pe contul său de Facebook, în stilul caracteristic, unde a vorbit despre acest subiect atât de dezbătut în ultimii ani, legat de salariul vedetelor.

„După 23 de ani, Shepard Smith a plecat de la FOX la CNBC.  E ca și cum eu aș pleca la Kanal sau Prima ori Esca la Antena sau TVR. 23 de ani a stat Smith la FOX unde lua 7 milioane de dolari pe 3 ani, așa erau semnate contractele.

Bonolis ia 1,6 miloane pe an de la Mediaset , președintele RAI , Marcel Foa are 210 mii euro pe an. La 58 de ani, Nagui, cel mai popular host tv francez, apare pe coperta „People with Money” cu 80 milioane/an (bani adunați și din celelate bussinesuri ale lui Nagui, acțiuni, imobiliare, etc).

Dan Negru, dezvăluiri în premieră despre salariul său uriaș
Dan Negru a vorbit despre salariul său

La noi apar săptămânal presupuneri despre câștigurile din media/showbiz. Azi dimineața mi-a văzut din nou presupusul salariu in ziare. Lumea bună a televiziunii mondiale nu-și ascunde portofelele doar noi bâjbâim intre un showbiz sărac, desculț și gol dar plin de secretomanii fiscale ? .

Confidențialitatea contractelor fie umflă in pene un showbiz sărac și o piață media desculță , fie acoperă altele. Ford o fi avut drepate : „Cu cât salariile sunt mai confidențiale cu atât sunt mai mici” (CNBC a anunțat premiera lui Smith pe 30 Septembrie)” a spus Dan Negru pe pagina sa de socializare.

În urmă cu ceva timp, s-a tot vehiculat că Dan Negru ar câștiga o sumă imensă pentru fiecare sezon la Antena 1, fiind vorba de 135.000 de euro. Însă cel mai mult s-a vorbit despre salariul Andreei Esca, și se pare că vedeta Pro TV ar câștiga între 40.000 și 50.000 de euro lunar, însă în ultii ani, salariul ei ar fi fost diminuat considerabil.

Despre Andra Măruță se spune că ar aduce în casă între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat la Românii au talent, iar pe lângă asta se mai adugă și o sumă similară primită pentru jurizarea din emisiunea Vocea României junior. Nici Ștefan Bănică Jr. nu o duce rău, câștigând 25.000 de euro pe lună pe vremea când prezenta emisiunea Dansez pentru tine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...