Andra a dat cărțile pe față! Ce a spus despre cel de-al treilea copil. Mărturisirea ei a luat fanii prin surprindere

Elena Avramescu 07.09.2020, 17:43
Andra a dat cărțile pe față! Ce a spus despre cel de-al treilea copil. Mărturisirea ei a luat fanii prin surprindere

Andra a luat decizia de a intra la dietă, fiindcă în perioda pandemiei a pus câteva kilograme în plus. În plus, cântăreața a decis să facă acest lucru și după ce s-a vehiculat că este însărcinată, vrând astfel să stopeze zvonurile care nu-i dau pace deloc.

Andra a dat cărțile pe față! Ce a spus despre cel de-al treilea copil

“Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia şi nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a spus Andra pentru Libertatea.

Cu toate că a declarat de mai multe ori că ea și Cătălin Măruță ar fi bucuroși să aibă și al treilea copil, pe Andra au început să o deranjeze comentariile legate de acest subiect, care sunt din ce în ce mai dese. Pentru a distruge zvonurile, Andra s-a apucat serios de sport și chiar urmează un program alimentar strict, mai precis mănâncă doar în decursul a 8 ore, lăsând o pauză de 16 ore între ultima și prima masă.

Andra a dat cărțile pe față
Andra a spus adevărul despre cel de-al treilea copil

Mărturisirea ei a luat fanii prin surprindere

“În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.

Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra, potrivit sursei citate.

Pe lângă dietă, Andra s-a apucat serios și de sport, făcând astfel o combinație ideală pentru a scăpa rapid de kilogramele nedorite. Însă preferă să facă asta de acasă, și nu dintr-o sală de sport.

“De o săptămână m-am reapucat de sport, fac acasă. Am grijă și la regimul alimentar. Nu știu dacă neapărat vor fi rezultate în câteva zile, dar eu nu vreau să slăbesc brusc. Niciodată nu am încurajat ideea de a mă înfometa pentru a scăpa repede de kilogramele în plus. Sănătatea este pe primul loc”, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...